Tuorein sisältö

Our Flag Means Death 2-3 ja 2-4: ketään ei jätetä, eikä unohdeta, oppi avaruushirviökin

01.11.2023 klo 23.00 | Luettu: 756 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 2 - Jaksot 3 ja 4
The Innkeeper ja Fun and Games


Kolme jaksoa julkaistiin kerralla. Kiva, jos kausi sitten jo alkaa? Sarjan ei tarvitse olla hauska vaan suhteellisen absurdi & samaistuttava, mikä onnistuu paremmin, jos johonkin voi luottaa. Mustaparta on sekoillut. Sillä välin kaikki tuulesta lähtien ovat riepotelleet Bonnetia, vaikka alkuperäinen oivallus oli se, että historiallinen tarina Mustaparran riepottelemasta Bonnetista kuulostaa komedialta.

3. jakson paras vitsi on se, että Mustaparta ja toinen kapinan syrjäyttämä piraatti miettivät alan vaihtoa autiolla saarella. Se onkin unta. Samaan aikaan kiinalaisten tätien laiva törmää Mustaparran miehistön jämiin. Tätien orjuuttama Bonnet valitsee kaverien puolen, kun on pakko. Tiimi on koossa. Partiskin herää uneksittuaan, että Bonnet on merenneito. Kaunista. Nyt mentiin?

Nyt Mustaparta oikeasti hylätään saarelle demokraattisen miehistön päätöksellä, mutta se on vain tapa jakaa hahmot kahteen juoneen. Superhomo & setämäinen miehistö koettaa löytää yhteisen sävelen uudelleen. Bonnet seuraa Mustapartaa, joten he päätyvät illallistamaan hienostunutta antiikkia keräilevien sadomasokistilesbojen seurassa.

Niin, "nyt mentiin" viehättävän simppelisti. Sarja on mukavuusalueellaan, kun keski-ikäiset pölvästit kinastelevat kuin teinit ja kuin piirroshahmot, mutta osoittavat pikantisti myös kypsyyttä ja kunniallisuutta. Heillä on elämänhalua ja heidän välillään on kipinää, toisin kuin aidoilla keski-ikäisillä. Se on mukavaa, kun sopu vaikuttaa löytyvän, sen ollessa jo kaunista, kun "aidoimmallekin piraatille" on paikka, vaikka hetken aikaa kausi vaikutti pyrkivän hänestä eroon. ‘Ohana.


Keskiarvo 14 jakson jälkeen:


< Jaksot 2-1 ja 2-2 --- Jaksot 2-5 ja 2-6 >

Katsottu: HBO Max

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Kuuntele näyte Tarja... Marvel-pomot ovat hu... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova