Tuorein sisältö

Janni Hussi jättää unelmatyönsä - 'Tää on ollut yhtä parhaimmista ajoista mun elämässä'

05.04.2023 klo 11.23 | Luettu: 565 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Radio Suomipopin suosittu Aamulypsy menettää jälleen yhden juontajan.

Jaajon ja Annin lähdön jälkeen vuorossa on nyt Janni Hussi.

Janni ei ole saanut potkuja, vaan lähtö on täysin oma päätös. Janni joutuu jättämään radion, sillä projektia ja työtehtävää on listalla liikaa. Nyt on myös tarkoitus rauhoittaa tilannetta, ja lisää aikaa kavereille ja perheelle - oikealle elämälle.

"Oon aina ollut kova tohottamaan suuntaan ja toiseen. Ja ehkä vähän kolmanteenkin. Pintakaasu ei oo kovinkaan tuttu käsite omassa mentaliteetissa, vaan aina on menty vitosella lappu lattiassa.

Kun tarpeeksi monta vuotta mennä posottaa pikkasen liian kovilla kierroksilla, alkaa moottori kysellä, että millos me vaihdettais vähän pienemmille pykälille. Samaa on kysellyt myös kaverit ja perhe.

Pitkän ja syvällisen pohdinnan päätteeksi, oon tullut siihen lopputulemaan, että nyt alotetaan perusteellinen koneremontti. Tipautetaan kiepit ales ja otetaan aikaa niille kaikista tärkeimmille ja sille ”oikealle” elämälle"
, toteaa Janni somessa.

Janni kertoo radiotyön olleen mielekästä, joten tulevaisuudessa radiouran jatko saattaa olla täysin mahdollista.

"Vaikka radiotyö on mielekäs ja äärimmäisen rakas ja sitä saa tehdä vielä ihan mielettömien tyyppien kanssa, voi joskus kokonaisuus silti käydä liian kuormittavaksi.

Niinpä huomenna on mun viimeinen Aamulypsyn lähetys. Tuntuu riipasevalta sanoa se ääneen, vaikka tää onkin vain ja ainoastaan hyvä juttu.

Päätös on täysin mun omani ja siihen ei liity minkäänlaista draamaa.

Oon saanut tältä ohjelmalta ja kanavalta valtavasti! Aivan älyttömän ihania työkavereita, joita voin onnekkaasti myös ystäviksi kutsua. Unohtamatta upeita kohtaamisia kuulijoiden kanssa ja kaikkia niitä naurunremakoita!

Nyt aion keskittyä omiin rakkaisiin ja omaan hyvinvointiin. Opetella priorisoimaan asioita uudella tavalla. Mun radiotyö ei varmasti ole lopullisesti tässä ja jotta disukkaa käynnistellään joskus tulevaisuudessakin, nyt on hyvä ottaa pari vaihdetta alemmas.

Kiitos Suomipopin perhe, että olen päässyt toteuttamaan mun unelmatyötäni. Ja kaikki te ketkä olette olleet matkan varrella näiden reilun kolmen vuoden aikana. Tää on ollut yhtä parhaimmista ajoista mun elämässä
".




V2.fi | J.A. Kaunisto
< Spider-Maneja Spider... Huomio punk-kansa, P... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova