Tuorein sisältö

Spider-Maneja Spider-Manien alla, päällä ja välissä: Spider-Man: Halki hämähäkkiversumin uudessa trailerissa

05.04.2023 klo 01.40 | Luettu: 800 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Pitkäaikaisena Spider-Manin ystävänä voin vahvistaa, että vähintään 2,8% tässä elokuvassa esiintyvistä Spider-Maneista on nähty jossakin aiemminkin ja myös supernolo roisto Pilkku (Spot) on asemansa vakiinnuttanut.

Huh. Spider-Man: Halki hämähäkkiversumin (Spider-Man: Across the Spider-Verse) on ilmeisen hengästyttävä matka. Leffan edeltäjä Kohti hämähäkkiversumia oli pari minuuttia aikaansa edellä yhdistellessään rohkeasti erilaisia visuaalisia tyylejä villin multiversumitarinan varjolla. Muut leffat ovat tunkeneet apajille, mutta siinä on tulevaisuuden supertekoälylläkin tekemistä, jos yhtenäisen teeman muodostavia ideoita aiotaan pinota riviin ja päällekkäin ahkerammin kuin tapauksessa Halki hämähäkkiversumin.

Toisaalta seuraava osa Beyond the Spider-Verse valmistuu jo ensi vuonna, ja nimihän viittaa pidemmälle menemiseen. Toivotaan, että Miles Moralesin ja "Spider-Gwenin" näkökulmat pitävät trilogian kasassa. Tähän tietoon merkittävin tulokas on Spider-Man 2099 -sarjakuvassa debytoinut Miguel O'Hara.

Halki hämähäkkiversumin saapuu Suomeen 31. toukokuuta.



V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< The Voice Of Finland... Janni Hussi jättää u... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova