Tuorein sisältö

Austin 'Elvis' Butler tähdittää gangsterijännäriä City on Fire

06.04.2023 klo 18.20 | Luettu: 674 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Austin Butler löi itsensä läpi Elvis-elokuvalla (kuvassa). Hänelle lohkesi Oscar-ehdokkuus ja voittokin oli lähellä monien arvioiden mukaan.

Butler on mukana muutamissa jo filmatuissa ja julkaisua odottavissa projekteissa kuten Dyynin jatko-osassa. Ensimmäinen hänen hyväksymänsä projekti Oscar-rallin jälkeen on City on Fire. Hänet nähdään pääosassa ja ensimmäistä kertaa myös tuottajana.

Leffa perustuu Don Winslow'n viimevuotiseen romaaniin, joka on venymässä trilogiaksi. "City on Fire" on monien muidenkin tarinoiden nimi.

Butler näyttelee gangsteri Danny Ryania, joka puolivahingossa kehittyy katunilkistä rikosimperiumin johtajaksi suojellakseen ystäviään ja perhettään. Trilogian aiheena on irlantilaisten ja italialaisten rikollisten taistelu Yhdysvaltain New England -alueen hallinnasta. Trilogia perustuu löyhästi Homeroksen aikaisiin kreikkalaisiin klassikoihin.

Parhaassa (puolimahdottomassa) tapauksessa tiedossa on leffatrilogia, joka on Butlerille sitä, mitä Kummisetä-trilogia on Al Pacinolle.

Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< HBO:n pähkähullu kau... Portion Boys yllätti... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova