Tuorein sisältö

The Mandalorian 3-6: Jack Black the Hutt

27.04.2023 klo 23.00 | Luettu: 929 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 3 - Jakso 6:
Guns for Hire


Mandot pääsivät sopuun, koska niin sanottiin. Etsitään lisää. Enempää järkeä jaksossa ei ole, mutta onhan "tunnelmaa".

Useampi hetki tuo mieleen Star Wars Holiday Specialin, kuten joku Twitterissä leukaili. Aloituskohtauksessa kala-Romeo ja mustekala-Julia näyttävät asiallisesti Prisman tiskiltä karanneilta, mutta he kimittävät kuin modernit teinit. Miksi? Parempi kysymys on se, miksi Bea Arthur ei palannut Imperiumin vastaiskussa.

Moikataan hömppäplaneettaa hallitsevia virtahepoja. Jack Black ja Lizzo eivät ota lievästi hupaisaa muikisteluaan vakavasti. Christopher Lloyd istuskelee heidän alaisenaan.

Blackin droidit tilttailevat. Kloonien hyökkäys haiskahtaa, kun mandot käppäilevät kartsalla hommaa setvimässä. Tämä ei olisi huono juoni esim. ensimmäisen Mass Effectin täytemateriaalina. Missä on laskuri, joka kertoo, monta droidia pitää löytää?

Star Trek: Strange New Worlds lupaa tarjota itsenäisiä tarinoita, missä 1. kausi joskus onnistuikin. Samassa hengessä mutta joutavasti tämä episodi pudottelee kommentteja Blackin planeetan yhteiskuntajärjestyksestä. En huomannut, että yksi lause toista tukisi, mutta tokkopa on väliä, tyriikö sarja näin vai pääjuonen merkeissä.

Lopussa keksitään porsaanreikä, jolla neiti mando saa mustan valomiekan, jota hän tarvitsee johtamiseen. Oivallus ei liity tähän jaksoon. Yhtä legendaarista olisi, jos Luke kuulisi totuuden isästään vasta Jedin paluun alussa Bea Arthurilta (jonka hahmo voi uskottavasti tuntea Tatooinen juorut).


Keskiarvo 22 jakson jälkeen:


< Jakso 3-5 --- Jakso 3-7 >

Katsottu: Disney+

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Pate Mustajärvi komm... Transformers jatkuu ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova