Tuorein sisältö

Kommentti: Pate Mustajärvi varasti Suomi Soi -ohjelman - samalla tulee selväksi, miksi Paten on aika laittaa Popeda-uralle piste

06.05.2023 klo 00.09 | Luettu: 3617 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Kommentti.

Suomi Soi -ohjelmaa on hehkutettu ennakkoon huolella. Ennakko-odotuksissa ohjelma vertautuu Vain elämää ja Elämäni biisi -ohjelmasuosikkien välimaastoon, jonkinlaiseksi hybridiksi.

Ensimmäisen jakson perusteella voi todeta, että juuri näin on käynyt ja vielä enemmän.

Hienoja viisuja, latautuneita esityksiä ja rentoa jutustelua. Erityiskiitos Heikki Paasoselle, joka on osallistuva isäntä, sujuva keskustelukumppani ja kaikkien kaveri. Tylysti sanottuna Pate Mustajärvi ryösti Suomi Soi -ohjelman, ainakin ensimmäisen jakson perusteella.

Eniten äänessä on Samuli Putro, mutta musiikkiesitysten perusteella Pate on ohjelman kunkku.

Paten esiintymistä seuratessaan voi tehdä ajatuskulkua myös Popedaan. Monelle Paten päätös laittaa Popeda-ura pakettiin on ollut kipeä pala. Ja tottakai, Patella on varmasti rehellisen hauskaa kiertää esittämässä Popedan kanssa Matkalla Alabamaan, Pitkä kuuma kesä ja Sukset-viisuja pitkin Suomen kesää. Mutta, jotain muutakin voisi tehdä. Ja se aika on nyt, eikä kymmenen vuoden kuluttua.

Paten kaksi esitystä Suomi Soi -ohjelmassa antavat syyn sille, miksi on aika luopua Popedasta. Patessa on paljon enemmän. Pate ei ole yhden tempun ori. Rokki soi, kyllä, mutta Patelta irtoaa myös tunteellisempi viritys, ja vaikkapa heavy metal.

Mietitään vaikka Lauri Tähkää. Elonkerjuun kanssa Tähkä oli päällikkö. Kun Late jätti Elonkerjuun, moni ajatteli että se oli sitten siinä - siinä meni Lauri Tähkä ja Elonkerjuu. Mutta mietitään hetki, millaisen uran Lauri Tähkä on luonut omillaan. Vaikka ei miehen tekemisistä musiikillisesti innostuisi, on pakko myöntää Laten tehneen paljon musiikkia, jollaista ei olisi syntynyt Elonkerjuun päällikkönä. Oli vaihdettava viitekehystä.

Patella on vielä aikaa tehdä vaikka mitä, kunhan mies myös innostuu välillä laulamaan ja tekemään yhä keikkaa. Patelta haluamme kuulla mitä tahansa, sillä mies on armoitettu show-mies ja tulkitsija.

Ja mitä tulee Popedaan, eiköhän Costello keinot keksi, miten Popedan tuontanto pidetään liikkeellä.

Suomi Soi perjantaisin Nelosella. Ruudusta voit katsoa ensimmäisen jakson, jos oli muita kiireitä.

Alla Suomi Soi -jakson Paten tulkinnat:V2.fi | J.A. Kaunisto
< Mrs. Davis 1-2: reip... Pulmuset-sarjasta tu... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova