Tuorein sisältö

Brittien laulukilpailussa jälleen epäselvyyksiä ja skandaalin poikasta

14.11.2008 klo 12.39 | Luettu: 1659 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Brittien Idols-kisaa vastaava X Factor on herättänyt jälleen suurta mediakohua. Kisan ennakkosuosikin Laura Whiten putoaminen on saanut monet tahot epäilemään puhelinäänestyksen oikeudenmukaisuutta.

Laura White on jo aikaisemmin aiheuttanut suurta kohua X Factorin tiimoilta. Jokin aikaa sitten paljastui Whiten ja ohjelman taustavaikuttajana toimivan 38-vuotiaan Mathew Firshtin salasuhde (V2.fi-uutinen). Seikan pelättiin vaikuttavan kilpailun etenemiseen - onnistuisiko White nousemaan kisan voittajaksi makuuhuoneen kautta.

White äänestettiin viime lauantaina viidentenä ulos laulukilpailun finaalikoitoksista. Useat tahot ovat painostaneet Ison-Britannian tietoliikennettä hallinnoivaa Ofcomia tutkimaan laulukilpailun äänestysten oikeudenmukaisuus. Laura Whiten "julkkisfanit" kuten laulajatähdet Lily Allen ja Leona Lewis ovat asiasta harmissaan. Whiten putoaminen on herättänyt keskustelua jopa parlamentin jäsenten keskuudessa.

Epäilyt ovat vastaavia kuin esimerkiksi kotoisissa Idols ja Big Brother-äänestyksissä: äänestysten läpinäkyvyydessä on ongelmia. Annettujen äänien kokonaismäärää ei koskaan paljasteta ja useat sadat ihmiset ovat valittaneet ongelmista äänestystilaneessa.

13 000 ihmistä on allekirjoittanut vetoomuksen, jonka mukaan Whiten pitäisi saada uusi tilaisuus X Factorissa.



V2.fi | J.A. Kaunisto
< Suomalaiskuvaaja Nig... Subbarilta American ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova