Tuorein sisältö

Torille, The Last of Us -tähti Bella Ramsay liputtaa Käärijän puolesta

09.05.2023 klo 19.11 | Luettu: 1712 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Game of thrones ja The Last of us -tähti Bella Ramsay kertoo 19-vuotiaan kokemuksella, miksi Eurovision laulukilpailu on hyvä ja hauska ja maailmankaikkeuden paras juttu. Euroviisut on jopa parempi kuin Jedward-söpöläiset. Ehkä vielä ikimuistoisempi juttu oli, kun Jedward-kaksikko nähtiin euroviisuissa.

Bella kertoo Youtube-videolla olevansa suurin viisufani, ever.

Ja huomio, Bella liputtaa Käärijän puolesta (kuuntele videon kohdasta 0:29), ainakin rivien välistä voi lukea, että Käärijä on parempi kuin Ruotsin viisusuosikki Loreen.

Bellalla on Instagramissa 3.5 miljoonaa seuraajaa, Käärijä mainittu eli torille?

Britannian viisumenetyksestä on riittänyt mutinaa jo vuosien ajan, vihaako Eurooppa Britanniaa? Miksi ei vain lähetetä Adelea kisaan?

Bellan vastaukset osoittavat laajempaa tietämystä viisuaiheesta: "Ehkä muilla mailla on vain paremmat biisit". Mitä tulee Adeleen, "Adelella on ehkä muita kiireitä".

Faktat julki, "Bella Ramsey explains why you're WRONG about Eurovision":










V2.fi | J.A. Kaunisto
< Qstockin uusi Red Bu... Käärijä viisufinaali... >

Keskustelut (1 viestiä)

vpqlsvjapsksnsn

10.05.2023 klo 08.33

niinhan se on olis kiva jos euroviisuissa olis kerran all star meininki et kaikki lahettavat suurimmat tahtensa vielaki muistellaan et celine dion oli joskus sata vuotta sitten ja lisaks abban voi laskea sellaseks. rasmus oli 15v liian myohaan ollakseen sellanen
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova