Tuorein sisältö

Mrs. Davis 1-3: puolen tunnin miekkakohtaus!

15.05.2023 klo 23.00 | Luettu: 817 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 1 - Jakso 3:
A Baby with Wings, A Sad Boy with Wings and a Great Helmet


Sarja on raskas, joten eläytyminen on hankalaa, mutta: 1. päähenkilöt ilmeilevät hämmentyneinä katsojan puolesta, 2. pöhköys on avoimesti itsetarkoituksellista ja 3. satunnaisesta nippelitiedosta muistutetaan tarvittaessa, joten mielenkiinto pysyy yllä. Hörähtelin ääneen jakson lopussa, mikä tuntui ensimmäiseltä palkinnolta.

Ennen kuin tekoälyä vastustavasta nunnasta tuli Jeesuksen morsian kirjaimellisesti, hän seurusteli pulisonkicowboyn kanssa. Cowboy on nykyään agenttijärjestön johtaja. Katsotaan ihmeessä takauma, jossa cowboy valmistautui luopumaan miljoonaperinnöstä, kun kovempi lännen lokari haukkui häntä vellihousuksi ihan muusta syystä. Cowboy lähti rodeoon todistamaan miehisyytensä! Tämä (tai 20% tästä) on tarkoitus muistaa.

Nykyisyydessä nunna ja cowboy lähtevät Yhdysvalloista Iso-Britanniaan pyhää Graalin maljaa etsimään. Etsintä hitusen edistyy, mutta yksityiskohdilla ei ole väliä juuri nyt. Keskiaikamessuilla cowboy osallistuu kisaan, jossa nojaillaan jättimiekkaan (eli seinään) niin kauan kuin ihmiset moiseen kykenevät. Katsomme kisaa puolisen tuntia. Se saattaa kuulostaa tylsältä, mutta rakastan tätä stunttia, jossa kerronta jumittuu (ns.) hyvästä syystä. Takaumahan selitti, että cowboy innostuu liikaa kuten Marty McFly, jos häntä haukutaan vellihousuksi.

Takauma jatkuu lopussa. Cowboy mokasi rodeon, joten hänelle jäi katkerat traumat. Hän oli sellainen vellihousu, että pettynyt nainen jätti hänet - ja lopullisesti koko miessukupuolen? Ei nyt aivan. Nainen pelkäsi hänen puolestaan. Siksi nainen tuli uskoon hetkeä ennen rodeota, jolloin nainen pääsi heti moikkaamaan Jeesusta, joka tarjosi lämpimän hymyn ja falafelia.

Loogista aiempaan verrattuna.


Keskiarvo 3 jakson jälkeen:


< Jakso 1-2 --- Jakso 1-4 >

Katsottu: HBO Max

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Epica mukana Metalli... Käärijän Spotify-saa... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova