Tuorein sisältö

Schwarzenegger elää ikuisesti, mutta me muut emme, joten Identtisiä kaksosia, Conania ja Terminaattoria ei kannata odottaa

16.05.2023 klo 19.50 | Luettu: 4277 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

75-vuotias Arnold Schwarzenegger aikoo elää ikuisesti, paljastaa Hollywood Reporterin haastattelu. Hän ei koskaan poista asioita elämästään, vaan etsii uusia haasteita. Rahalle ei ole tarvetta, mutta showbisneksestä hän nauttii yhä.

Näyttää kuitenkin yhä vahvemmin siltä, että 80-luvun klassikot Identtiset kaksoset (Twins) ja Conan - barbaari (Conan the Barbarian) jäävät ilman uusia jatko-osia. Niitä on lupailtu siitä lähtien, kun Schwarzenegger palasi showbisnekseen politiikasta.

"Identtiset kolmoset" kaatui siihen, kun alkuperäinen ohjaaja Ivan Reitman kuoli viime vuonna. Reitman, Schwarzenegger ja Danny DeVito tahtoivat tehdä leffan kovasti, ja rahoituskin oli kunnossa. Reitmanin poika Jason Reitman kuitenkin ilmoitti, ettei hän koskaan pitänyt ideasta, joten projekti on nyt hyllytetty. Schwarzenegger ja DeVito kehittelevät toista leffaa.

Conan-oikeuksien päällä istuu tuottaja Fredrik Malmberg. Malmberg kertoi Schwarzeneggerille, että hänellä on sopimus Netflixin kanssa, mutta Netflix ei tiedä asiasta mitään. Schwarzenegger toivoo, että Malmberg saa suunnitelmansa selviksi ja/tai myy oikeudet. Schwarzenegger tahtoo tehdä leffan, joka huomioi Conanin iän Armoton-länkkärin tyyliin, mutta tällä hetkellä kukaan ei voi tehdä mitään.

Schwarzenegger ei aio tehdä enempää Terminator-elokuvia. Hän pitää osia 1-3 hienoina, mutta osat 5-6 olivat heikosti kirjoitettuja. Hän on "ymmärtänyt viestin" (palautteen ja lipputulojen perusteella).

Schwarzeneggerin FUBAR-sarja (kuvassa) alkaa Netflixissä ensi viikolla. Sarja on selkeästi True Lies -henkinen, minkä Schwarzenegger toteaa itsekin.


V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Rosario Dawson, Dann... Saksa jäi viimeiseks... >

Keskustelut (1 viestiä)

JarkkoS

17.05.2023 klo 11.43

Kyllä olisi kaksi elokuvaa jotka olisi mahtavaa vielä nähdä häneltä. Conan elokuva olisi ehdoton, ja kyllä Terminator.

Mutta esim. Terminator pitää olla kuin ensimmäinen osa... synkkä atmospheerinen, pelote sykähdyksiä ja enemmän varjoissa tappava ja silmät punaisina loisten synkyyksissä kuin nämä uusimmat jotka ikävä kyllä näyttävät enemmän marvelin ja splatterin sekoituksilta...liikaa yliampuuvaa efektiä. Ja mahtavaa ois ettei terminatorin identeetti paljastu heti alussa vaan ennen pitkää leffaa edetessä ja käyttäisivät infiltrator mallia ja unohtaa nämä savi ja kumiukot. Ja se että nämä valmiiksi tietäminen pois kirjoista kuka ja ketä ja milloin terminator iskee. Siksi pidän ensimmäistä osaa mestariteoksena.

Conan elokuvat ovat ylivoimaisesti suosikkejani ja se olisi hyvä tehdä "vanhaan malliin" ... nämä uudemmat conanit olivat huonoja...ja se musiikki on tärkeä tässä elokuva sarjassa niinkuin aikoinaan esimerkiksi. tappajahai tuli myös tunnetuksi.
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova