Tuorein sisältö

Djimon Hounsousta Marvelin Musta Pantteri

14.11.2008 klo 17.17 | Luettu: 3042 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Marvel Animation on mennyt merta edemmäs kalaan ja palkannut uuden animaatiosarjansa The Black Pantherin tärkeimmäksi ääneksi kiitellyn afrikkalaisnäyttelijän Djimon Hounsoun (Blood Diamond - Veritimantti, In America).

Kaksinkertaisen Oscar-ehdokkaan ääni eittämättä on luksusta supersankarista kertovassa piirrossarjassa. Äkkinäisempi voisi arvailla, että ehkäpä Hounsou nähdään samaisena hahmona myös näytellyssä elokuvassa, joka on ollut työn alla ikuisuuksia. Aiemmin roolin on huhuttu menevän Wesley Snipesille, joka on näytellyt toista Marvel-hahmoa, Bladea.

The Black Pantheria eli Mustaa Pantteria pidetään ensimmäisenä modernina tummaihoisena supersankarina. Sankari ei pukeudu trikoisiin muodin vuoksi, vaan kyseessä ovat fiktiivisen afrikkalaisen valtion päämiehelle kuuluvat hynttyyt, joita käytetään myös diplomaattisissa tehtävissä.

Ensi vuonna debytoiva piirrossarja keskittyy hahmon sooloseikkailuihin. Musta Pantteri on myös toiminut osana Kostajia, jotka nähdään näytellyssä elokuvassa The Avengers kesällä 2011.

Lähde: IESB.net

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Lindsay Lohan vältte... Del Toro ei nuku! Ty... >

Keskustelut (1 viestiä)

Pkunk

Rekisteröitynyt 08.08.2007

14.11.2008 klo 22.49

Fight the Power! Hyvä että näitä ei niin tunnettuja Marvel-hemmoja kaivellaan myös esiin.
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova