Tuorein sisältö

Del Toro ei nuku! Työn alla stop-motion-kauhu-Pinokkio - ja muutakin

15.11.2008 klo 08.00 | Luettu: 2369 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Kuten uutisoitua, ohjaaja Guillermo del Torolla on työn alla ainakin kahdeksan elokuvaa (Hobitti, Frankenstein, Hellboy III, jne.), kirjailija del Torolla trilogia vampyyriromaaneja ja tuottaja del Torolla lukemattomia elokuvia tämän päälle. Del Toro on jälleen avannut suunsa ja samalla vaivalla paljastanut uuden projektin:

"Yritämme saada aikaiseksi stop-motion-version Gris Grimlyn Pinokkiosta Jim Henson Companyn kanssa", del Toro kertoo. "Idea tuli Grisiltä, ja kaikki rakastavat hänen kirjaansa. Alkuperäinen tarina on perverssimpi ja aavemaisempi ja tietyissä osissa sitä on nekrofilian väreitä. Grisillä ehdottomasti on kykyä tällaiseen, hän tahtoo tehdä tämän alkuperäistä aavemaisuutta kunnioittaen, me yritämme saada projektin käyntiin. The Jim Henson Company on tämän takana ja olemme tällä hetkellä työstämässä käsikirjoitusta! Tämä ei ole tulossa valkokankaille lähiaikoina. Vaikka aloittaisimme tänään, tekemisessä menisi kolmisen vuotta, mutta me kyllä työskentelemme tämän eteen. Täysiverinen nukkeuniversumi vaatii aikaa."

Del Toro ei suunnittele elokuvan ohjaamista. Miehellä on kuitenkin mielessään myös toinen nukke-elokuva, josta hän ei aio vielä puhua.

Gris Grimly on taiteilija, joka tunnetaan pääasiassa synkistä, eriskummallisista kuvituksista lastenkirjoihin. Grimly on myös ohjannut lyhytelokuvan Cannibal Flesh Riot, jossa nähtiin stop-motion-animaatiota.

Lähde: Bloody Disgusting

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Djimon Hounsousta Ma... Quantum of Solacen o... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova