Tuorein sisältö

Mrs. Davis 1-6: niin happoista, että otetaan tähän suuri ryöstö happopukuvarastoon

19.05.2023 klo 23.00 | Luettu: 773 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 1 - Jakso 6:
Allison Treasures: A Southern California Story


Jakso on helposti edellistä katsottavampi tavoitellessaan taas sitä tunnetta, että sankarit ovat oikeita ihmisiä mutkikkaalla historialla, vaikka he ovat keskellä hölynpölyä. Unohdetaan siis toviksi se, että nunna ja cowboy ovat saaneet elinsiirron daamilta, jonka pää räjähti, koska hän joi Graalin maljasta, mikä tarkoittaa sitä, että hänen jäljelle jääneet elimensä takaavat immuniteetin Graalin myrkkyä vastaan, jne.

Tämä tosin on relevanttia: Graalin malja päätyi valaan vatsaan. Vatsassa on happoa. Nunna yrittää täten saada äidiltään takaisin taikuri-isänsä haponkestävän puvun. Tämä on hyvä sauma avata perhehistoriaa. Isä yritti villiä temppua, koska hän oli turhautunut siihen, kuinka tekoäly paljastaa temput yleisölle. Siksi nunna syyttää tekoälyä isän kuolemasta. Äiti on hyvin hankala ihminen, joka ei usko isän kuolemaan, joten saamme tarkkojakin perusteluja sille, miksi äidin ja tyttären välit ovat mitä ovat.

Kerronta on vähemmän nokkelaa, mutta silti biologisesti uskottavaa, kun nunna alkaa lämmetä cowboylle uudestaan yleisen hengailun ja sekoilun lomassa. Mitä Jeesus sanoisi? Jos puhumme siitä "Jeesuksesta", jota nunna panee mielikuvituksessaan, niin Jessehän jopa rohkaisee moniavioisuuteen, jota hän harrastaa itsekin. Yääh.

Jaksossa on suunnitelmallinen ryöstö turva-alalla nykyään toimivan äidin salaiseen arkistoon. Pienempiä ideoita ja käänteitä piisaa: osa jää kytemään työmuistiin ja osa haihtuu sieltä samantien.


Keskiarvo 6 jakson jälkeen:


< Jakso 1-5 --- Jakso 1-7 >

Katsottu: HBO Max

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Sylvester Stallonen ... Pate Mustajärvi Suom... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova