Tuorein sisältö

Mrs. Davis 1-5: en sano, että tahdon tappaa sarjan kirjoittajan nälkään

19.05.2023 klo 00.30 | Luettu: 893 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 1 - Jakso 5:
A Great Place to Drink to Gain Control of Your Drink


Sarjan aloittanut takauma kertoi Graalin maljaa muinoin puolustaneista soturinunnista. Edellinen jakso ilmoitti sen olevan lenkkarimainos! Mainoksissa ei polteta ja teurasteta ihmisiä, joten voit yhtä hyvin väittää, että katsomasi ryhmäseksivideo on Lidlin Grillimaisteri-brändin äärikonservatiivinen promo: "jos aiot pistää mökillä lihaa vartaaseen, valitse Grillimaisteri, niin ei tarvitse joka tikkua kokeilla".

Kyse on yhä siitä, että muinainen soturijärjestö suojelee maljaa, joka on lähes varmasti yliluonnollinen. Heillä on pirusti sääntöjä. He uskoivat mainoksen esittelevän maljan miljoonille, mutta yhteistyökumppanit eivät lämmenneet, joten mainos hyllytettiin. Eräs punapää on yrittänyt tuhota maljan syistä, jotka missasin, enkä taatusti katso mitään uudestaan. Perustelu: mainoksen kuvauksiin kurkistetaan, joten taas "leffa" kertoo "leffojen" tekemisestä, mikä on kaikista synneistä kuivin.

On reilusti muita tapoja pudota kärryiltä. Mainittuja selittelyjä kuunnellakseen nunna ja cowboy matkustavat autiolle saarelle, jossa asuu yhä tai taas erakko, joka pelastettiin sarjan alussa. Ennen selittelyä nunna luonnollisesti näkee hallusinaation aviomiehestään Jeesus Kristuksesta, joka on saanut turpiin, koska se on hänen elämäänsä. Selittelyn aikana nunna ja cowboy hihkuvat etovan sarkastisesti satunnaisissa kohdissa varmistaen, ettei kehenkään voi samaistua teoriassakaan.

Muutama pala loksahtaa yhteen lopussa taas. Panttaan murskatuomiota, vaikken ole vakuuttunut, koska murskatuomion välttely viimeiseen asti on kirjoittaja Damon Lindelofin elämän tarkoitus & kunnioitan biologisen olennon tarvetta syödä.


Keskiarvo 5 jakson jälkeen:


< Jakso 1-4 --- Jakso 1-6 >

Katsottu: HBO Max

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Klamydiaa ympäri kes... Stallonen perhe on t... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova