Tuorein sisältö

Disney+ tekee HBO Maxit: palvelusta katoaa sisältöä kuten Willow, Artemis Fowl ja Sex Pistols -sarja

19.05.2023 klo 23.45 | Luettu: 1006 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Uudet ja uusitut suoratoistopalvelut lähtivät soitellen sotaan pandemian aikana, mutta sotiminen on alkanut väsyttää osapuolia, joten he mieluiten ampuvat itseään jalkaan. Monia sarjoja on lopetettu. HBO Max poisti runsaasti nimekästäkin sisältöä, josta osa on sittemmin päätynyt muualle.

Myös Disney lähtee poistojen tielle. Disney+ ja Disneyn hallitsema amerikkalainen palvelu Hulu poistavat runsaasti sisältöä valikoimasta 26. toukokuuta. Lista elää vielä. Dokumenttielokuva Howard oli listalla, mutta se pääsi sieltä pois. Howard kertoo Pieni merenneito -piirretyn tekijöihin lukeutuvasta Howard Ashmanista, joten olisi ollut erikoista poistaa kiitelty dokkari samana päivänä, kun fanien on tarkoitus intoilla Pienen merenneidon uudesta versiosta.

Poistolistalla ovat mm. sarjat Willow, Pistol, Y: The Last Man, Little Demon, Earth to Ned, Turner & Hooch, The Mighty Ducks: Game Changers, The World According to Jeff Goldblum ja elokuvat Artemis Fowl ja The One and Only Ivan.

Monia sarjoja yhdistää se, että ne ovat jääneet yhden kauden ihmeiksi. Pistol tosin on minisarja, eikä Willow-sarjaa ole virallisesti lopetettu, vaikka 2. kauden kehittelyssä otettiin aikalisä.

Tekijänoikeuspalkkiot ovat yksi syy, miksei kaikkea haluta pitää saatavilla. Samaan aikaan monet tekijät valittavat, etteivät palkkiot ole kummoisia suoratoistoajalla.

Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Within Temptations t... Metallican Pariisin ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova