Tuorein sisältö

Grammy-palkittu tuottajalegenda yhteistyössä Sam Huberin yhtyeen kanssa - tästä on kyse

03.06.2023 klo 03.25 | Luettu: 410 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Grammy-palkitty basisti-tuottajalegenda Bill Laswell teki kotimaiselle Elliot’s Crazy Compass -yhtyeelle
kolme dub-tyylistä remixiä.

Laswell on tuottanut urallaan satoja albumeja ja tehnyt yhteistyötä nimekkäiden artistien kanssa: Last Poets, Sting, Laurie Anderson, Brian Eno, Miles Davis, Mick Jagger...

Remixit on tehty kappaleista Liar, Friend Of My Enemy ja Beautiful Rain, ja ovat kaikki "In This World" -albumilta. Beautiful Rain äänitettiin ja miksattiin, mutta jätettiin pois lopulliselta albumilta, bändipomo Sam Huber kertoo.

"Tämä remixkokoelma on Grammy-palkinnon voittaneen legendaarisen tuottaja-basisti Bill Laswellin rohkea ja vaikuttava hyppy Elliot’s Crazy Compassin vaihtoehto/taide/pop-maailmaan. In This World -albumin sävellykset syntyivät ryhmäimprovisaationa. Yhtye on päättänyt kokeilla vaihtoehtoista tapaa toteuttaa luovaa prosessia antaen laulujen ikään kuin nousta esiin ja itse synnyttää itsensä kollektiivisesta alitajunnasta. Tämä oli minulle albumin tuottajana kiehtova matka ja se jatkuu Elliot’s Crazy Compass: The Bill Laswell Remixes -julkaisulla", IN This World -albumin tuottanut Tomás Doncker kommentoi.

Vapaasti eri musiikkityylejä yhdistelevä Elliot's Crazy Compass kuvailee musiikkiaan eklektiseksi popiksi.

Seuraavaksi ECC julkaisee (16.6.) tekoälyä ja perinteistä kuvausta yhdistävän videon kappaleesta Endless Beauty, jonka ohjaa KaiH.
V2.fi | J.A. Kaunisto
< Sampo Kaulanen intoi... Succession 13/39: mu... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova