Tuorein sisältö

Kirjalähde: rikollispomo Vilhunen yhteistyöstään Jari Aarnion kanssa: 'Vein hänelle vuosien aikana rahaa satojatuhansia euroja'

04.06.2023 klo 02.26 | Luettu: 4626 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Aki Linnanahteen kirjoittamassa kirjassa "Vilhunen" (Otava) käydään läpi Suomen pelätyimmän rikollispomon, Keijo Vilhusen tarinaa.

Vilhunen ja Jari Aarnio ovat kaksikko, jota ilman Vilhusenkaan tarinaa on vaikea kertoa.

Kirjassa Vilhunen kertoo rikollisesta yhteistyöstään Helsingin huumepoliisin entisen päällikön Jari Aarnion kanssa.

Aarnio ja kukkapenkistä löytyneet 64 800 euroa.

"Se kukkapenkki oli pelkkä Aarnion kotikassa. Pelkästään minä vein hänelle niiden vuosien aikana rahaa satojatuhansia euroja. Parhaimmillaan fyrkat oli niputettu tiukasti yhteen puolikkaaksi paaliksi. Ja ne muuten painavat kuin synti, vilhunen kuvailee varsin osuvasti.

Samalla syntyy käsitys myös siitä, millaisia summia Vilhuselle on bisneksistään kertynyt. Hän ei kiistä asiaa, mutta korostaa olleensa vain yksi Aarnion rikoskumppaneista. Toki myös Vilhunen teki huumerikoksia ilman Aarniota, ja takuulla hänenkin kauttaan maahan on tullut valtavat määrät kaikenlaisia kiellettyjä aineita, ei pelkästään kannabista. Näistä Vilhunen ei kuitenkaan enempää puhu.

'Aarnion maahantuomat hasikset voitaisiin laskea vaikka kaavalla 500-1000 kiloa vuodessa, vaikkapa reilun kymmenen vuoden aikaikkunassa' Vilhunen lataa vankilomallaan kenties tämän kirjan kovimman väitteen
".

Paljonko oli toiminnan rahallinen arvo, sen voit lukea Linnanahteen kirjasta "Vilhunen".

Lainatut kohdat ovat Aki Linnanteen kirjasta "Vilhunen" (Otava)


V2.fi | J.A. Kaunisto
< "Aidosti kamala" kau... Jouni Hynynen vapaut... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova