Tuorein sisältö

Beef 1-3 ja 1-4: kyllä sitä hetken miettii elämäänsä, jos sitä melkein polttomurhaan syyllistyy

07.06.2023 klo 00.30 | Luettu: 1011 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 1 - Jaksot 3 ja 4:
I Am Inhabited by a Cry ja
Just Not All at the Same Time


Amy virnistelee parisuhdeterapiassa, vakuuttaen löytäneensä keinon purkaa paineita. Ei hän tiedä, mitä hän säätää, mutta hän tekstailee vihollisensa veljen kanssa. Ehkä se on keino kostaa omallekin äijälle, joka tumputtaa muiden naisten kuville? Samaan aikaan Danny, jonka auton Amy turmeli, valmistautuu polttamaan Amyn auton. Mutta:

Danny huomaa, että sisällä on lapsi, joten hän päätyykin kirkkoon itkemään elämäänsä. Amy puolestaan luopuu tekstailusta ja avautuu puolisolleen historiastaan masennuksen kanssa. Tunsin rakkautta molempia pääosanesittäjiä kohtaan, kun he myivät herkullisen ristiriitaiset tunteet lähikuvissa.

Harmonisen hetken jälkeen Danny kiukustuu kirkollekin, joten hän alkaa kaavailla petosta. Amy koettaa jatkaa avoimella linjalla Dannyn veljeen törmätessään, mikä johtaakin astetta aidompaan suhteeseen - ja se jäi kertomatta, ketä Amy vihaa.

4. jakso hieman venyttää logiikkaa ja sitten vitsiäkin, joten palasin viimekertaiseen huomioon: tämän luultavasti voisi tiivistää leffaksi. Amy lähtee työmatkalle Las Vegasiin ja Danny seuraa, kun lemmenkipeä veli ensin vie Dannyn työauton.

Se toimii, että Amy ja veli vain juttelevat ja hitusen hölmöilevät. Halusin uskoa, että Amy voi pelastua kehittämällä empatiaa ja kapinoimalla viattomammin kuin oikeat ihmisperkeleet, vaikka halusin Dannyn pöllähtävän paikalle. Lopulta jännitystä rakennetaan avoimesti, mutta yhteentörmäys on hienoinen antikliimaksi, joka lähinnä vahvistaa riidan jatkuvan.


Keskiarvo 4 jakson jälkeen:


< Jaksot 1-1 ja 1-2 --- Jaksot 1-5 ja 1-6 >

Katsottu: Netflix

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Ex-Nightwish Anette ... Zack Snyderin Netfli... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova