Tuorein sisältö

Mission: Impossible 7:n puhutuin stuntti kuvattiin ennen kuin ohjaaja tiesi, mitä sillä tehdään

08.06.2023 klo 00.05 | Luettu: 1605 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Tom Cruise hyppää moottoripyörällä jyrkänteeltä elokuvassa Mission: Impossible - Dead Reckoning Part One. Mainoskampanja alkoi kurkistuksella kohtauksen kulisseihin. Tekijät intoilivat siitä, kuinka Cruise uskaltaa tehdä jotakin näin eeppistä.

Myös varhainen juliste mainostaa kyseistä kohtausta. Miksi Cruisen näyttelemä agentti Ethan Hunt sitten hyppää jyrkänteeltä? "Emmä tiiä", vastaa ohjaaja. "Miksi Cruise ei hyppäisi jyrkänteeltä?"

Nuo eivät ole suoria lainauksia, mutta leffan ohjaaja ja kirjoittaja Christopher McQuarrie on puhunut asiasta ensi-illan lähestyessä. Kun kohtaus kuvattiin, hän ei vielä tiennyt, miten se liittyy tarinaan. Kohtaus kuvattiin varhain, joten tiimillä oli reilusti aikaa pohtia, mitä siinä tapahtuu.

McQuarrien mukaan syytä tällaiselle kohtaukselle ei välttämättä löytyisi, jos sitä mietittäisiin etukäteen perinteisellä tavalla. Nämä leffat ovat eläviä, hengittäviä asioita. Cruise tahtoi tehdä tämän stuntin, mutta tarkoitus ei ole tinkiä tarinan järkevyydestä.

Improvisaatiosta on puhuttu myös aiempien osien kohdalla, mutta keskeneräinen käsikirjoitus ei ole aina kuulostanut ominaisuudelta.

Suomen ensi-ilta on 14. heinäkuuta.


Lähde: Slashfilm

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Antti Tuiskun musiik... Suvi Teräsniska julk... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova