Tuorein sisältö

Rammstein Army ei peru tapahtumia

10.06.2023 klo 00.53 | Luettu: 1193 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Rammstein on luopunut kohua aiheuttaneista jatkobileistään ja keikkojen "nollarivistään".

Rammsteinin laulajaan Till Lindemanniin liitetty hyväksikäyttökohu elää jo täysin omaa elämäänsä.

Kohu ja Rammsteinin pidättäytyminen jatkobileistä ei estä kuitenkaan faneja kokoontumasta ja nauttimasta hyvästä yhteisfiiliksestä.

Rammsteinin faniyhteisö Rammstein Army on järjestänyt fanien yhteistapaamisia myös Münchenin neljän keikan putken aikana.

Suuria yhteistapaamisia on luvassa myös Slovakian Trencinssä, Lissabonissa, Budapestissä, Berliinissä, Katovicessa sekä Brysselissä.

Madridissa 26.6 järjestetään myös suuret jatkobileet, johon on mahdollisesti tulossa yli 1000 Rammsteinin fania.

Jatkobileet järjestää siis Rammstein Army, ei itse bändi. Bändi ei ole myöskään mukana edellämainituissa fanitapaamisissa.

(Uutista editoitu 10.6. klo 10.50: Poistettu otsikosta viittaus mielensä pahoittamiseen, joka voidaan tulkita asenteelliseksi kommentoinniksi. Uutisessa ei ole tarkoitus millään tavoin vähätellä asiaa. Vaikka Rammstein on esille tulleiden vakavien syytösten johdosta aktiivisen tarkastelun alla, bändin faneja ei ole syytetty missään vaiheessa väärinkäytöksistä).

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Iron Maiden joutui t... Huhun mukaan Super M... >

Keskustelut (1 viestiä)

Ola

10.06.2023 klo 05.30 3 tykkää tästä

Uutisen kirjoittanut ja ilmeisesti myös otsikoinut taho toki tiedetään journalistisen osaamisensa osalta korkeintaan välttäväksi ja kielellisesti jopa heikoksi kirjoittajaksi, mutta vastenmielisen seksuaalisen hyväksikäytön vertaaminen otsikossa mielensäpahoittamiseen sekä tapauksen irrottaminen todellisuudesta "omaksi elämäkseen" on jo aikamoinen ns. new low. Hyvä meininki.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova