Tuorein sisältö

Leprechaun aloittaa alusta taas; Jennifer Anistonin omaa täti-Halloweenia tuskin odotimmekaan

10.06.2023 klo 23.55 | Luettu: 500 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Menninkäisestä kertova kauhuleffasarja Leprechaun on käynyt avaruudessa ja käyttänyt kaksi osaa räppäämiseen korttelin kundien kanssa. Takana on myös uusi versio. Takana on myös moderni myöhäinen jatko-osa, jollainen tehdään aina uuden version jälkeen ja joka sivuuttaa muiden jatko-osien tarinat.

Keväällä 2022 julkistettu seuraava leffa etenee. Viime vuonna Lionsgate-studio vasta kuunteli ideoita. Nyt tiedetään, että Mike Van Waes on keksinyt, että seuraava leffa voisi olla taas uusi versio, joka tavoittelee uutta yleisöä.

Van Waesin tekstejä ei ole filmattu vielä, mutta hän on mm. Disneyn Lilo & Stitch -kierrätyksen kirjoittaja. Leprechaunin tavoin Stitch on pieni riiviö, joten logiikka täsmää. Ohjaajaksi on kiinnitetty lyhytelokuvilla uraa aloitellut Felipe Vargas.

Fanit joutuvat nyt luopumaan siitä aivopierusta, että komeaa olisi, jos Warwick Davis ja Jennifer Aniston ottaisivat yhteen 30 vuoden tauon jälkeen. Mainittu "uuden version jälkeen tehty aito jatko-osa" esitteli Anistonin hahmon tyttären, mutta Aniston ja Davis eivät olleet mukana. Davis näytteli menninkäistä pääsarjan muissa osissa. Aniston oli ykkösen sankari.


Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Def Leppard ja Mötle... Succession 14/39: am... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova