Tuorein sisältö

Succession 14/39: amerikkalaisuutta yritetään parodioida ilman minigunia ja sinkoa

11.06.2023 klo 23.00 | Luettu: 861 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 2 - Jakso 4:
Safe Room


Miten itse kuvailisit sitä, kun amerikkalaista uutisankkuria epäillään natsiksi, koska hän fanittaa Hitleriä? Mitäpä jos olisi myös mielenosoitus ja sitten panikointia, koska joku ammuskelee? Jakso tarjoaa tätä. Jos jakso tarjoaisi myös kohtauksen, jossa Tucker Carlsonin ja Uffaffaa-miehen risteytys (eli nuori Tucker Carlson) ampuu oman kullinsa irti vastaavalla pistoolilla, jolla Hitler teki itsemurhan, kuvailisin jaksoa satiiriksi amerikkalaisesta normipäivästä.

Satiiri on kuollut. Jakson arvo on hahmojen suhteissa, tyyliin:

Vävyä ja serkkua mopotetaan aina. Heidät evakuoidaan satunnaiseen huoneeseen turvapaikan sijaan. Serkku ehdottaa vävylle, että heidän työsuhteensa voisi jatkua "avoimena", vaikka serkku kokeilisi välillä muuta. Vävyn parisuhde on "avoin" hänen akkansa päätöksellä, joten vävyn raivokohtaus on helppotajuista huumoria.

Isoin juttu firmalle on toisen firman ostaminen. "Sankareille" sanotaan "ei" silmää iskien. Luuseripoika auttaa isiä neuvotteluissa. Se ei ole yleistä tietoa, että isi leipoo tyttärestä perijää, joten se vangitsee huomion, kun tytär on paikalla improvisoimassa ja luuseriveljen asemaa ihmettelemässä. Emme epäile veljeä, kun hän lopulta lupaa olevansa liian masentunut hovijuonitteluun?

Aiemmin en ole keksinyt syytä puhua vanhimman ja harhaisimman pojan aikeesta ryhtyä Yhdysvaltain presidentiksi. Tänään hupaisaa on se, kuinka heppu uskoo laskelmoivansa nokkelasti hautajaisissa. Hän ei välitä vainajan maineesta, mutta muistopuheen aikana hän varoo sanomasta hölkäsen pöläystä, jottei hän jäisi kiinni roiston kehumisesta.


Keskiarvo 14 jakson jälkeen:


< Jakso 13/39 --- Jakso 15/39 >

Katsottu: HBO Max

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Leprechaun aloittaa ... Depeche Moden keikka... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova