Tuorein sisältö

Danny Boylen Solomon Grundy pelkää Benjamin Buttonia

18.11.2008 klo 20.05 | Luettu: 3098 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Benjamin Button
Brad Pitt näyttelee vanhana syntynyttä, ajan mittaan nuorentuvaa Benjamin Buttonia David Fincherin fantasiadraamassa Benjamin Buttonin Uskomaton Elämä. Juoruilu on tällä hetkellä sen suuntaista, että Fincherin ohjaustyö saattaapi yltää Oscar-ehdokkaaksi. Samanlaista kohtaloa povataan Danny Boylen ohjaamalle hillitymmälle fantasiadraamalle Slumdog Millionaire, joka kertoo kohtalon johdatuksesta.

Fincherin ja Boylen kaksintaistelussa ensimmäinen erä on jo mennyt Fincherille, sillä Boyle on päättänyt lykätä suunniteltua elokuvaansa Solomon Grundy, jottei sitä verrattaisi Benjamin Buttoniin. Solomon Grundy on tunnetun lastenlorun (vertauskuvallinen) hahmo, joka "syntyi maanantaina ja kuoli sunnuntaina".

Molemmat tarinat kertovat omituisen ihmisyksilön koko elämäntarinan. Lykkäys on varotoimi ja Boyle toivoo palaavansa projektinsa pariin, jos Benjamin Button on erilainen eläin, kuin hän pelkää.

Selkeänä erona Boyle ei suunnittele käyttävänsä isoa tähteä, joka maskeerattaisiin eri ikäisiksi. Solomon Grundy syntyy maanantaina, kastetaan tiistaina, varttuu keskiviikkona, menee naimisiin torstaina ja niin edelleen, ja jokaisena viikonpäivänä hahmoa näyttelee eri ikäinen näyttelijä, Boyle visioi.

Lähde: MTV Movies

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Negativen kitaristin... Courtney Love ilmoit... >

Keskustelut (2 viestiä)

Solid

Rekisteröitynyt 19.04.2007

19.11.2008 klo 17.24

Benjamin Button pitää ehdottomasti nähdä heti kun se teattereihin tulee, samoin kuin Slumdog Millionaire. Kyllä sitä Fincherille ja Boylelle molemmille Oscarin soisi, toivottavasti toinen heistä sen myös saa.
lainaa
Polttopullo

20.11.2008 klo 01.17

Oscar puoliksi pojille, ja laittavat sitten pystin kirjaimellisesti keskeltä kahtia. Olis ainakin erikoinen saavutus.
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova