Tuorein sisältö

Courtney Love ilmoittaa itsemurhahuhujen olevan ennenaikaisia

19.11.2008 klo 08.51 | Luettu: 1633 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Nirvana-lesken ja Hole-yhtyeen Courtney Loven mielenterveydestä on jälleen liikkeella huhuja suuntaan jos toiseen. Naisen itsemurhahakuisuus sai osittain vahvistusta viime viikonlopun MySpace-pommituksesta. Loven ennestäänkin sekavaa MySpace-kirjoittelua väritti viikonlopun tekstiryöppy, joka hämmensi kuvioita entisestään.

Love kieltää kuitenkin pyörittelevänsä itsemurha-ajatuksia. Naisen mukaan väitteet alkoholista ja huumeista ovat valhetta.

- Välillä, harvoin olen masentunut - kuten kuka tahansa meistä. Noin vuosi sitten minulla oli hieman pahempi masennuskausi - tai oikeastaan melkoisen paha masennusjakso. En oikein tiedä, mitä tapahtui mutta huomasin lääkityksen olevan ainakin minulle húono vaihtoehto. Niinpä aloin harrastaa meditaatiota ja mietiskelyä, joogaa. Aloin myös syödä terveellisemmin ja säännöllisesti.

Aikaisemmin kuluvana vuonna Courtney Love väitti mm. Ryan Adamsin huijanneen Kurt Cobainin jälkeensä jättämistä varoista reilun nipun dollareita albuminsa äänitysten rahoittamiseen.



V2.fi | J.A. Kaunisto
< Danny Boylen Solomon... Metallican James Het... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova