Tuorein sisältö

Great Scott! Sonicin kaveri Knuckles kohtaa Christopher Lloydin ja Cary Elwesin omassa sarjassaan

15.06.2023 klo 15.10 | Luettu: 589 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Nokkasiili Knuckles oli Sonic-siilin uusi vastustaja pelissä Sonic the Hedgehog 3 ja vastaavasti elokuvassa Sonic the Movie 2. Parhaiten hänet tunnetaan Sonicin liittolaisena. Hän seikkailee omassa, näytellyssä tv-sarjassaan tämän vuoden loppupuolella. Todennäköisesti Knuckles palaa myös kolmannessa elokuvassa jouluna 2024.

Tv-sarja on värvännyt viisi uutta näyttelijää. Yksi on Christopher Lloyd, joka muistetaan paitsi aikamatkustajana, myös animaatiohahmojen ankarana tuomarina (Kuka viritti ansan, Roger Rabbit?). Toinen on Cary Elwes: prinsessan ryöstänyt, jalkansa irti sahannut sankari sukkahousuissa, joka on myös toiminut Stranger Thingsin pormestarina.

Lisäksi sarjaan ovat liittyneet Stockard Channing (West Wing), Paul Scheer (Rouva varapresidentti) ja Rob Huebel (Goldbergit). Läjäpäin pelihahmoja on esittelemättä, joten teoriassa joku saattaa olla ääninäyttelijä. Scheer on äännellyt mm. Big Mouthissa ja Huebel Bob's Burgersissa.

Knuckles yrittää opettaa ihmiskytälle nokkasiilisoturien salat. Adam Pally palaa kytäksi. Eläinlääkäriä leffoissa näytellyt Tika Sumpter vierailee sarjassa.

Lähde: Variety

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Tärkeää infoa Tuskan... Pluto TV tuo katsott... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova