Tuorein sisältö

Pluto TV tuo katsottavaksi kymmeniä uusia kanavia, voit katsoa suosikkisarjojasi ilmaiseksi!

15.06.2023 klo 14.38 | Luettu: 1192 kertaa | Teksti: J.A. KaunistoPluto TV tuo Ruutu-palveluun kymmeniä uusia kanavia, joista voit katsoa suosikkisarjojasi.

Paramount Globalin ja Sanoman yhdessä Suomeen lanseeraama Pluto TV on markkinoiden suurin toimija, yli 80 miljoonaa aktiivista kuukausikäyttäjää. Kaikki sisällöt ovat katsottavissa täysin maksutta.

Pluto TV:n kanavavalikoima sisältää monipuolisen kattauksen Paramountin suosikkiohjelmia, elokuvia ja lastensisältöjä. Ruudun tarjontaan kuuluvat muun muassa:

Sarjakanavat: CSI Miami, South Park, Frasier, Beverly Hills 90210, Star Trek: Next Generation, Cheers, NCIS, Melrose Place, King of Queens ja Spin City
Lastenkanavat: Ryhmä Hau, Paavo Pesusieni, Blaze, Pluto TV Kids ja Pluto TV Kids jr.

Sarjat on tekstitetty ja lastensisällöt dubattu suomeksi.

Kansainvälisten ohjelmakanavien lisäksi Ruutu tuo tarjolle suoratoistokanavia kotimaisista Nelonen Median suosikkiohjelmista. Heti katsottavissa ovat omat ympärivuorokautiset kanavat Sykkeelle, Huvila & Huussille ja Suomen Huutokauppakeisarille.

"Suoratoistokanavat monipuolistavat TV-katsomisen tapoja ja on hienoa päästä lanseeraamaan Pluto TV Ruudussa. Tuomme valtavan määrän suosittuja sisältöjä omina kanavinaan helposti ja maksutta kaikkien katsottavaksi ja uskomme tämän yhteistyön kasvattavan Ruutua merkittävästi. Lähes 40 uuden kanavan avulla pääsemme todella hemmottelemaan klassikkosarjojen faneja”, kommentoi Nelonen Median liiketoimintajohtaja Kari Laakso.

Uutta tv-sisältöjen kuluttamistapaa kutsutaan nimellä FAST, joka muodostuu sanoista Free Ad-Supported Streaming Television. Sanoma ja Ruutu tuovat Paramount Globalin FAST-kanavat ensimmäistä kertaa Suomen markkinoille.

Suoratoistokanavat toimivat samaan tapaan kuin tavalliset televisiokanavat, ne vain sijaitsevat Ruudussa. Valitsemansa kanavan voi yksinkertaisesti klikata päälle, ohjelmat pyörivät koko ajan ja kanavilla on mainoskatkoja. Pluto TV:n tarjontaan pääsee nyt tutustumaan Ruudun etusivun uudistuneessa Kanavat-osiossa.

Kanavien katsominen edellyttää ainoastaan kirjautumisen Ruutuun.

Uusien kanavien lisäksi Ruudusta löytyy maksutta muun muassa Nelonen, Jim, LIV ja Hero -suoratoistokanavat sekä kansainväliset uutiskanavat Deutsche Welle, Bloomberg TV ja France 24. Yhteensä Ruudussa on tarjolla yli neljäkymmentä maksutonta suoratoistokanavaa.

(Paramount Company, Nelonen, Ruutu)

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Great Scott! Sonicin... Iron Maidenin futish... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova