Tuorein sisältö

Metallican James Hetfield kommentoi päihteetöntä elämää

19.11.2008 klo 09.27 | Luettu: 4272 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Houston Chroniclen haastattelussa Metallican James Hetfieldilta kysyttiin mm. päihteettömästä elämästä, miten säveltäminen sujuu ilman nautintoaineita.

- En voi väittää sen ainakaan ottaneen silmiltäni mustasävyisiä laseja. Se on melkoisen ihmeellistä. En aio saarnata ja väittää päihteettömän elämän olevan ainoa oikea vaihtoehto. Selvänä tuntee joidenkin asioiden vaikuttavan sinuun vahvemmin, parempi myöhään kuin ei milloinkaan.

Kuitenkin Metallican uuden albumin aihe on kuoleman vetovoimainen vaikutus.

- Niin, sitä ei vain voinut piilottaa. Kun yrittää kertoa tarinaa tai tapahtumaa, asiasta saa todellisemman lisäämällä juttuun hieman pimeää puolta. Mutta, kaikenlaista kuulee ja tulee vastaan. Tyyliin "näin sinut hyväntuulisena, miten voit enää kirjoittaa uusia biisejä". En aio käyttää koko loppuelämääni vanhojen asioiden pyörittelyyn ja märehtimiseen.

Hetfield kommentoi myös tulevaa Guns N' Rosesin Chinese Democracy-kiekkoa. Mies aikoo kuunnella rieskan mutta ei tosiaankaan menetä levyn odotuksessa yöuniaan. Hetfieldin mukaan Axl Rose on jo myöhässä kaikesta, joten pitkään veivatun levyn ilmestyminen on oikeastaan ihan luonnollista.

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Courtney Love ilmoit... Suomalaista räpätyst... >

Keskustelut (2 viestiä)

Pentele

19.11.2008 klo 10.26

SE ON "Chinese Democracy -kiekkoa"!!!
lainaa
Kirk

20.11.2008 klo 10.19

"En voi väittää sen ainakaan ottaneen silmiltäni mustasävyisiä laseja.":D Mitenköhän se nyt menikään... ("I can say I’ve taken off the black-cloud glasses.")
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova