Tuorein sisältö

Samu Haberilta tänään yllätys Ruissin lavalla!

07.07.2023 klo 11.05 | Luettu: 1090 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Samu Haber on tänään julkaissut uuden Raketilla aurinkoon -singlen.

Biisi muistuttaa nauttimaan vapaasti asioista jotka tekevät onnelliseksi.

Samu on tehnyt viisun yhdessä Joonas Angerian sekä Ida Paulin. Kappale on artistin toinen single syksyllä 2022 julkaistun "Pelastetaan maailma" -albumin jälkeen.

Raketilla aurinkoon -singlen myötä Haber käynnistää myös oman "Haber Space Programin", ja heinäkuun lopulla kappaleelle julkaistaan myös Sam Faragen ohjaama spektaakkelimainen musiikkivideo. Haber kommentoi tuoretta julkaisua ja tulevaa musiikkivideota näin:

"Ehkä mun uran siistein ja hauskin operaatio. Mä katsoin keväällä Kirjolla-sarjaa ja hurmaannuin siitä miten osallistujat ja etenkin Topi eli elämäänsä hullun isolla rakkaudella ja painoi menemään isolla liekillä. Juoksi ja hyppi tunturin huipulla ja huusi innostustaan sydämensä pohjasta. Elämä on valtava lahja ja me saadaan innostua juuri niistä jutuista mistä aidosti innostutaan ja se saa myös näkyä. Jo kirjoittaessa biisiä tiesin, että mun olisi pakko rakentaa oikea raketti ja tehdä kunnon elokuvallinen musavideo, josta tuli lopulta uran ylivoimaisesti upein. Mulla on muuten nykyään oma avaruusraketti".

Ensiesitys livenä tänään perjantaina Turun Ruisrockissa Haber Space Programin 7-jalkaisen miehistön voimin. Samu Rantalavalla klo 18 alkaen.

Samun polvi on leikattu, joten mies joutuu esiintymään baarijakkaralla istuen - jos ei sitten ole saanut Dave Grohlilta lainaksi tuolia, jolla Foo Fighters -rokkari veti taannoin kiertueen jalka paketissa!

"Nähdään huomenna @ruisrock ja lauantaina @wanajafestival. Oon niin kiitollinen ettei keikat peruuntuneet. Montahokan biisiä jaksan kököttää baarijakkaralla?"







V2.fi | J.A. Kaunisto
< Katsotuimmat eurovii... Jysäri käynnissä Him... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova