Tuorein sisältö

'Alkoivat sellaiset metallireivit, etten ole vastaavaa kokenut' - lue kokemukset Tuskan ehkä villeimmän keikan eturivistä!

07.07.2023 klo 22.28 | Luettu: 1109 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Tuskan sunnuntain raportti vielä jäljellä - näin V2.fi:n Jesse Kärkkäinen koki yhden festivaalin odotetuimman ja ehkä jälkikäteen laskettuna hurjimman esityksen. Saksalainen metallisuosikki Electric Callboy järjesti Tuskan telttalavalla show'n, josta puhutaan vielä vuosien kuluttua:

"Ja kun saksalainen bilecoreyhtye painoi teknojunansa käynnistysnappia, alkoivat sellaiset metallireivit, etten ole vastaavaa kokenut. Yleisö hyppi, lauloi ja bailasi mukana niin villisti, että yhtye itsekin virnisteli meininkiä katsellessaan. Tunnelma oli koko keikan ajan hurmoksellinen, porukkaa yleisösurffasi jatkuvasti ja useampaankin kertaan järkkäreiden täytyi nostaa kuumuudesta uhkaavasti tuupertuvia katsojia syrjään. Electric Callboy ei tehnyt muuta kuin lisäsi kaasua ja paukutti ultimaattisen biisikattauksen, josta ei hittejä uupunut: Spaceman, We Got the Moves, Pump it olivat vain ne selkeimmät helmet, yleisö sai nauttia myös vastikään julkaistusta coverbiisistä Everytime We Touch, joka saikin ihmismeren laulamaan komeasti mukana.

Lue Jessen perusteellinen raportti Tuska-sunnuntain tapahtumista täällä.

Lauantain Tuskailut raportin muodossa täällä.

Tuskan avauspäivä perjantai rapotin muodossa täällä.


(Foto Miika Storm)

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Isaac Asimov -sarja ... Sigourney Weaver syn... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova