Tuorein sisältö

Joaquin Phoenix on Napoleon: Ridley Scottin spektaakkeli trailerissa

10.07.2023 klo 15.55 | Luettu: 1328 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Gladiaattorin ystäviä hemmotellaan. Ohjaaja Ridley Scott ja Commoduksen näyttelijä Joaquin Phoenix jatkavat yhteistyötä tänä syksynä suuriluisen Napoleon-elokuvan merkeissä. Syksyllä 2024 taas valmistuu Gladiaattori 2, jonka ohjaajana jatkaa Scott.

Phoenix näyttelee Ranskan keisaria Napoléon Bonapartea ja Vanessa Kirby keisarinna Joséphinea. Leffa kertoo tarinan Napoléonin noususta valtaan, panostaen keisariparin myrskyisään suhteeseen ja sotimiseen. Erään tiedon mukaan leffa vierailee peräti kuudessa merkittävässä taistelussa.

Leffa on Sonyn ja Applen yhteistyötä. Martin Scorsesen tulevan Killers of the Flower Moon -elokuvan tavoin suunnitteilla on aito teatterikiertue, ennen kuin teokset päätyvät Apple TV+ -palveluun. Apple TV+ -ensi-illat eivät välttämättä ole tänä vuonna.

Vuoden 1970 Waterloo-elokuva on osasyy sille, miksei Stanley Kubrickin Napoleon-leffa edennyt. Steven Spielberg yrittää herättää Kubrickin vision henkiin minisarjana. Tähän tietoon sarja on yhä tulossa, mutta Scottin versio saattaa tavalla tai toisella vaikuttaa siihen, miten homma etenee.



V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Insidious: The Red D... Succession 20/39: el... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova