Tuorein sisältö

Ridley Scott tahtoo Crowen Gladiaattori kakkoseen ja Portmanin kidnappausjännäriin

14.03.2017 klo 11.35 | Luettu: 3151 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Päähenkilö kuoli, mutta entäs sitten? Titanic ja The Passion of the Christ ovat eräitä hittejä, joille on vitseissä ennustettu jatko-osaa. The Passion on saamassa jatkoa. Gladiaattorin jatko-osa ei ole vitsi, vaan siitä on puhuttu alusta saakka. Roomalainen mytologia sallii Maximus Decimus Meridiusin henkiin herättämisen.

Vuosi on 2017 ja alkuperäinen ohjaaja Ridley Scott on yhä sitä mieltä, että jatko-osa voidaan tehdä. Scottin mukaan Russell Crowe on "hieman muuttunut" 17 vuodessa ja Crowe puuhastelee jotakin muuta juuri nyt, mutta Scott yrittää saada Crowen palaamaan rooliinsa. Scott tietää jo, kuinka tuoda hahmon takaisin. Hän myöntää, ettei hän tiedä, eteneekö projekti.

Eräässä vaiheessa jatko-osan idea oli se, että Maximus palaa kuolleista ja toimii merkkihenkilönä useissa ajoissa: myös nykyajassa. Tämä käsikirjoitus hylättiin, mutta ei ole selvää, mistä ideasta Scott pitää yhä kiinni.

Scottin Alien: Covenant valmistuu pian. Seuraavaksi hän ohjaa jännärin All the Money in the World. Se kertoo tositarinan öljypohatan pojan kidnappauksesta.

Pojan isoisä John Paul Getty oli yksi maailman rikkaimmista miehistä 70-luvulla, mutta hän ei aluksi tahtonut maksaa. Hän oli pihi, jälkikasvuun jossain määrin pettynyt mies, joka toisaalta ei tahtonut vaarantaa muuta sukua löysällä asenteella.

Angelina Jolie on hylännyt pojan äidin roolin aikataulusyistä, joten Scott yrittää saada mukaan Natalie Portmanin.

Lähteet: Entertainment Weekly, Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Lisbeth Salander pal... Teräsmiehen seuraava... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova