Tuorein sisältö

Mitä ihmettä, Käärijän keikka aiheuttaa nykyään festareilla jo erityisjärjestelyitä - ota nämä huomioon Ilosaaressa

13.07.2023 klo 12.03 | Luettu: 839 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Mitä ihmettä, Käärijän keikka aiheuttaa nykyään festareilla jo erityisjärjestelyitä.

Näin Ilosaarirockissa:

Ilosaarirockin Tähtiteltassa koetaan lauantaina 15.7. takuuvarma yleisöryntäys. Käärijän esiintymislavan vaihtaminen tai keikan siirtäminen myöhemmäksi ei ole mahdollista. llosaarirock on varautunut suureen yleisömäärään Tähtiteltalla usein eri toimin.

Tähtiteltan yleisöalue tullaan Käärijän esiintymisen ajaksi jakamaan eri lohkoihin, joita ovat ikärajavalvotun baarialueen lisäksi sallittu yleisöalue sekä sen sisään rajattu, erillinen perhekatsomo. Perhekatsomo on tarkoitettu vain lapsiperheiden käyttöön.

Tähtiteltan ympäristössä työskentelee Käärijän esiintymisen aikana kymmeniä järjestyksenvalvojia, jotka ohjaavat yleisöä näihin eri lohkoihin sekä valvovat yleisön turvallisuutta koko keikan ajan.

Myös kulku porteilta turvatarkastukseen ja eteenpäin Tähtiteltalle on Ilosaarirockin turvallisuushenkilökunnan toimesta ohjattua ja valvottua.

Huomioi nämä: Vaihdathan oman rannekkeesi jo ennakkoon. Rannekkeenvaihdon aukioloajat löydät Ilosaarirockin verkkosivuilta ja mobiilisovelluksesta. Lauantaina rannekkeenvaihto aukeaa klo 11 Louhelan kentällä.

Festivaalialueen portit avataan lauantaina klo 12.

Alle 8-vuotiaiden lasten päiväkohtaiset ilmaisrannekkeet voi hakea vasta lauantaiaamuna pääportin vieressä sijaitsevalta infopisteeltä. Info aukeaa lauantaina klo 11. Huoltajien tulee vaihtaa omat rannekkeensa festivaalin rannekkeenvaihtopisteillä.

Käärijä lavalla klo 13 alkaen.



V2.fi | J.A. Kaunisto
< Secret Invasion 4/6:... Joko kuuntelit, viik... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova