Tuorein sisältö

Secret Invasion 4/6: kaikki tyritään 30 minuutissa eli hieno tilannekomediasarja

12.07.2023 klo 22.00 | Luettu: 2606 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Minisarja - Jakso 4:
Beloved


Spoilereita!

Jakso on viihdyttävä farssi. Aiempi ja tuore potentiaali pilataan, ohjaajan kompastellessa myös läpi toiminnan. Sarja kertoo muodonmuuttajien invaasiosta. Kävisi järkeen, jos ammuskelu olisi kaaoottista, koska kukaan ei tiedä, kehen luottaa. Enpä aistinut sellaista. Kohtaus rinnastuu Mies ja alaston ase 2½ -vitsiin, jossa kyttä ja konna ovat metrin päässä toisistaan.


Viimeksi hyvää tahtoani ruokki se, kuinka aidosti Ben Mendelsohnin näyttelemä Talos-skrulli vaikutti välittävän tyttärestään, joka yllättäen kuoli, vaikka Emilia Clarke on näytellyt häntä vasta tovin. Luonnollisesti tytär herää henkiin. Millään ei ole mitään väliä. Lopussa Talos kuolee? Aivan sama.

Don Cheadlen näyttelemä James Rhodes on skrull, kuten veikkasin. Se on hervotonta. Se on typerin mahdollinen käänne. Edward Norton ja Mark Ruffalo eivät näytä toisiltaan vähääkään, joten Bruce Bannerin muuttuneen ulkonäön selittää vain se, että kun Banner venähtää Hulkiksi liian monta kertaa, hän menettää timmin ja terävän olemuksensa, lässähtäen kikkarapäiseksi keskikaljasedäksi. Vastaavasti Cheadle ja Terrence Howard eivät näytä toisiltaan vähääkään, joten Rhodesin muuttuneen ulkonäön selittää vain se, että kaikkien aikojen paskin skrull yrittää teeskennellä Rhodesia, jonka ystävät ovat puusilmäisiä idiootteja.


Nick Furyn keskustelut skrull-vaimon ja skrull-Rhodesin kanssa ovat tilaisuuksia näyttää, mihin käsikirjoittajat kykenevät! Totuus Rhodesista väännetään rautalangasta. Se, että Fury ei ryhdy painimaan skrullin kanssa, on Furyn juoni, mutta se on naurettavaa, että skrull uskoo asemansa olevan vakaa.

Toisen tilanteen käsitin väärin. Fury on kuulolla, kun rouva lähetetään tappamaan hänet, joten luulin Furyn ja rouvan juonivan yhdessä. Siispä luulin skrullin teeskentelevän Furya myöhemmin (ilman kihlasormusta!), kun pariskunta riitelee, mutta Fury ja rouva tosiaan harkitsevat toistensa tappamista, kun suhteen alkeita yhä selitellään.

Summa summarum: lol.


Keskiarvo 4 jakson jälkeen:


< Jakso 3/6 --- Jakso 5/6 >

Katsottu: Disney+

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< 'Puuposse lähtee huo... Mitä ihmettä, Käärij... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova