Tuorein sisältö

Sweet Tooth 2-4: eipä tosiaan kukaan tiedä what it's like to be the bad man

21.07.2023 klo 23.40 | Luettu: 738 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 2 - Jakso 4:
Bad Man


Tv-sarjat pitäisi kieltää, koska tyhjäkäynnin keskellä näkyy taas pätevämpi leffa. Samoja kohtauksia voisi käyttää.

Hysteerinen tiedemies hihittelee keksittyään lääkkeen pandemiaan. Hän on leikellyt krokotiilipoikaa toisin kuin hän lupasi. Onko hän "Bad Man"? Hänen vaimonsa on huolissaan - tv-sarjamaisesti monestakin asiasta. Pääpahis reagoi lääkkeeseen kyseenalaisesti, mitä ei ole kiirus tarkentaa.

Kun kolmikko illallistaa, huomio kallistuu siihen, että nainen tietää perähikiän Harry Potterin olevan pääpahiksen broidi. Välissä seurattiin sivujuonia, joten se on jo melko sama, kuka on otsikon Bat-... Bad Man. Yksi sankari myöntää olevansa ex-Bad-Man, mikä on toistoa. Sweet Tooth itse törmää pää-Bad-Maniin ensi kertaa, mitä en tiennyt.

Ennen puuroutumista sivujuonet vyöryvät kivasti. Teini soluttautuu pahisten leiriin. Aikuiset liittoutuvat uuden "rehdisti ahneen" armeijan kanssa. Eläinlapsilla on kränää pakoyrityksen alla. Se tunne, että pääpahis on kohta pulassa, ruokkii odotuksia, koska hänellä on uusi kortti hihassa (lääke). Jarrua vedetään, koska jäljellä on (hik!) 12 tuntia.

"Huomenna saat vastauksen. Huomenna, huomenna pistämme pystyyn show'n", sanailee pahis kuin kettuillakseen päin naamaani.

Kun otsikko on Bad Man, tv-sarjan jakson pitäisi toimia esimerkiksi näin. 1. Alku vihjaa, että tuttavamme on ylittämässä rajan. 2. Vaikka paskaa, ihan sama. 3. Lopussa rajanylitys alleviivataan, joten katsoja jää märehtimään teemaa.


Keskiarvo 12 jakson jälkeen:


< Jakso 2-3 --- Jakso 2-5 >

Katsottu: Netflix

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Marvel, Marvel & pot... Tiny Toons svengaa y... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova