Tuorein sisältö

Sweet Tooth 2-5: nyt ovat pahikset pahassa gusessa

25.07.2023 klo 23.00 | Luettu: 752 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 2 - Jakso 5:
What It Takes


Asiat etenevät, aidostikin. Keskeisin saavutus on se, kuinka kehän kiertäminen naamioidaan edistykseksi:

1. "Doctor Eggman" eli Abbot on pätevä roisto, jolla on resursseja kohdata tuleva hyökkäys. Nyt paljastuu, että hän tarvitsee kolmen tyhjästä pieraistun kenraalin resursseja pyörittääkseen visioimaansa yhteisöä. Lopussa yksi kenraaleista tylyttää Abbotia ja näennäisesti ottaa komennon, joten nyt on pätevä roisto, jolla on resursseja kohdata tuleva hyökkäys.

2. Ne hyökkääjät jättivät "ison miehen" jälkeen. Takaumat elävöittävät körilään perhetragedian (taas?), joten sen ymmärtää, miksi hän on valmis neuvottelemaan pahisten kanssa pelastaakseen pelkästään Gusin, jonka hän tuntee. Mutta sitten hän palaa sankarilliselle linjalle. Luonnollisesti hän ei ehdi pelastaa ketään vielä.

3. Eläinlapset vapautuvat itse vetämällä vartijaa turpiin ja kusemalla naamalle (jep). Kukaan ei kuitenkaan etene viralliseen vapauteen, joten pakoyritys ei ole edellistä kummempi... vielä.

4. Tarkemmissa testeissä paljastuu, ettei lääke pandemiaan toimikaan. Vaimo tsemppaa tiedemiestä: nyt lopetetaan eläinlasten hyväksikäyttö ja turhasta haaveilu ja koijataan Abbotia. Okei, okei. Mutta ei tiedemies viitsikään. Hän mieluummin jatkaa lääkkeen kehittelyä.

Oli tuossa etenemistä, kun tarkkaan katsoo. Ai taaksepäin? Sinnekin. Nostan erikseen hattua Abbotin ja Gusin varhaiselle kohtaukselle, jossa Abbot kähisee ja hihittelee herkullisen sarjakuvamaisesti.


Keskiarvo 13 jakson jälkeen:


< Jakso 2-4 --- Jakso 2-6 >

Katsottu: Netflix

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Venäläinen ruletti t... Harley Quinn liittyi... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova