Tuorein sisältö

Michael Jackson selvisi kuninkaallisista syytteistä

24.11.2008 klo 09.43 | Luettu: 2118 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Michael Jackson on päässyt sopimukseen kuninkaallisessa riidassaan - ennen oikeudenkäynnin alkua. Bahrainin prinssi nosti syytteen Michaelia vastaan useista sopimusrikkomuksista V2-fi-uutinen. Syytteiden mukaan Bahrainin kuninkaan poika oli rahoittanut Michaelia reilulla 5 miljoonalla dollarilla. Michaelin piti rahaa ja studiota vastaan duunata uutta musiikkia, kirjoittaa elämänkertaa ja järjestää keikkahetki.

Michaelin puolelta on kaiken aikaa vakuutettu prinssin käsittäneen asiat väärin, sitovia sopimuksia ei missään vaiheessa tehty. Michael otti rahat vastaan hyväntahdon eleenä.

Popin kuningas oli kuitenkin valmistautunut saapumaan henkilökohtaisesti Lontooseen oikeuden istuntoon. Michaelin ei tarvitse kuitenkaan vaivautua, osapuolien lakimiehet ovat päässeet "periaatteelliseen" sopimukseen.

Jacksonin lakimiehet saivat vastapuolen vakuuttuneeksi, ettei prinssillä ollut pitäviä perusteita syytteilleen.

Tietojen mukaan prinssi antoi Jacksonille ja tämän edustajille ensin miljoonan ja maksoi myöhemmin tähden Neverlandin laskuja 35 000 dollarin edestä. Myöhemmin Michael vastaanotti "oikeudenkäyntikuluihin" 2,2 miljoonaa ja 300 000 dollaria terapeuttipalveluihin. Lisäksi Michaelin veli Jermaine sai Rolls-Roycen (arvo lähes puoli miljoonaa dollaria).



V2.fi | J.A. Kaunisto
< Ihku vampyyriromanss... Manic Street Preache... >

Keskustelut (1 viestiä)

jackson-fan-4ever

26.11.2008 klo 17.30

hyvä ettei joutunu oikeuteen michael on paras artisti ikinä!!!---->haters get a life!!!
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova