Tuorein sisältö

Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem saa jatko-osan ja leffojen väliin sijoittuvan sarjan

26.07.2023 klo 20.05 | Luettu: 669 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Tv-elokuva Rise of the Teenage Mutant Ninja Turtles: The Movie päätti yhden aikakauden viime kesänä. Ensi kuussa uuden ajan aloittaa ison kankaan leffa Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem, joka edustaa vahvasti tyyliteltyä tietokoneanimaatiota.

Mutant Mayhemiin perustuva animaatiosarja mainittiin varhain, mutta viimeaikoina siitä ei ole puhuttu. Tuoretta tietoa on se, että sarja on 2D-animaatio nimeltä Tales of the Teenage Mutant Ninja Turtles. Samalla on vahvistettu, että kehitteillä on elokuvan jatko-osa. Sarja kertoo kahden kauden voimin, mitä kilpparien uudet versiot puuhaavat leffojen välissä. Mutant Mayhemin ohjaaja Jeff Rowe vastaa sarjastakin.

Mutant Mayhemin omiin ideoihin lukeutuu se, että kilpparien ääninäyttelijät ovat aitoja teinejä. He jatkavat rooleissaan sarjassa. Sarjalla on aikaa mm. tutkia kilpparien eroja viemällä kunkin heistä eroon veljistään. Kilpparit kohtaavat "uusia uhkia" ja "vanhoja liittolaisia", joten voimme päätellä, että tietyt Mutant Mayhem -roistot ryhtyvät sankareiksi, joita he ovat muissakin versioissa olleet.

Lähde: Variety

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Vaihtoehtoinen Naama... Ilosaarirock muistel... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova