Tuorein sisältö

Käärijän keikka aiheuttaa erityisjärjestelyitä Qstockissa - tärkeää infoa koskien juniori-ikäisiä Käärijä-faneja!

27.07.2023 klo 17.59 | Luettu: 618 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Suomen festarikesän ylivoimainen tähti, Käärijä, aiheuttaa erityistoimia Oulun Qstockissa.

Käärijä esiintyy Oulussa lauantaina klo 13.

"Järjestyksenvalvojat ovat valmiina avustamaan yleisön pääsyn turvallisesti Samsung-lavalle koko matkan ajan, alkaen turvatarkastuksesta. Olemme lisänneet Kuusisaareen äänentoistoa varten viivelinjan sekä ylimääräisen screenin, jotta keikkaa on mahdollisuus seurata myös etäämmältä.

Olemme järjestäneet erillisen rajatun perhekatsomon, jossa paikkoja on rajallinen määrä. Perhekatsomosta on hyvä näköyhteys lavalle. Perhekatsomoon pääsee Samsung-lavan läheisyydestä, VIP-rakennelman kulmalta. Pyydäthän alueen järjestyksenvalvojilta neuvoa perhekatsomoon pääsemiseksi
".

Käytössä on myös Junioriranneke: Alle 10-vuotiaat, eli 30.7.2013 ja sen jälkeen syntyneet, pääsevät tapahtumaan veloituksetta lipun ostaneen aikuisen seurassa. Yksi lipun ostanut aikuinen saa tuoda alueelle kaksi alle 10-vuotiasta lasta. Lapset tarvitsevat oman JUNIORI-rannekkeen, jonka voi lunastaa perjantaina 28.7. klo 10–18 Oulun Kauppatorin rannekkeenvaihtopisteeltä tai lauantaina 29.7. klo 10 eteenpäin festivaalialueen rannekkeenvaihtopisteeltä lipun ostaneen aikuisen kanssa. Ikä todistettava esim. kelakortilla. Lapset, jotka saapuvat festivaalialueelle, tulee olla aina lipun ostaneen aikuisen mukana.

Huom! JUNIORI-rannekkeita jaetaan rajallinen määrä.



V2.fi | J.A. Kaunisto
< Hiekkamies Thomas Ha... Kuvia ja tunnelmia D... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova