Tuorein sisältö

Hiekkamies Thomas Haden Church lähtisi mukaan Sam Raimin Spider-Man neloseen

27.07.2023 klo 18.05 | Luettu: 1012 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Menestynein multiversumitempaus tähän mennessä on se, kun Spider-Man: No Way Home toi Tobey Maguiren ja Andrew Garfieldin näyttelemät Spider-Manit todellisuuteen, jonka hallitseva Spider-Man on Tom Holland.

Huhut, haaveet ja sisäpiirijuorut ovat sittemmin menneet onnellisesti sekaisin. Ohjaaja Sam Raimi suunnitteli Maguiren kanssa neljättä Spider-Mania aikanaan, mutta sitten jatkumo korvattiin Garfieldin versiolla. Garfieldinkin oli tarkoitus jatkaa pidempään. Onko mahdollista, että jompikumpi vääryys tai molemmat korjataan? Jos Maguire on liian vanha ja väsynyt, eikö Garfield voisi tupsahtaa Venom-jatkumoon, jossa ei ole Spider-Mania? Teoriassa kaikki on mahdollista.

Thomas Haden Church näytteli Hiekkamiestä Spider-Man 3:ssa (kuvassa) ja lainasi äänensä No Way Homen animoidulle Hiekkamiehelle. Hänkin kertoo kuulleensa huhun, jonka mukaan Raimi ja Maguire saattavat yhä liittoutua neljännen Spider-Manin merkeissä. Jos niin tapahtuu, hän tahtoo mukaan, vaikka hänen osuutensa jäisi vierailuksi.

Raimi ohjasi viimevuotisen Doctor Strange in the Multiverse of Madness -elokuvan, joka menestyi hyvin, joten välit Marvelin kanssa lienevät kunnossa. Raimi on todennut olevansa avoin oman Spider-Maninsa paluulle. Hänenkin mukaansa kaikki on nykyään mahdollista.

Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Jom kippur -sota yll... Käärijän keikka aihe... >

Keskustelut (1 viestiä)

Spider

28.07.2023 klo 15.34 1 tykkää tästä

Vanhempi Hämis kuulostaa mielenkiintoiselta eli näkisin mielelläni Tobeyn uudelleen roolissaan.
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova