Tuorein sisältö

The Witcher 3-6: ei ole reilua tärisyttää torniani, Tissaia

28.07.2023 klo 21.00 | Luettu: 2404 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 3 - Jakso 6:
Everybody Has a Plan 'til They Get Punched in the Face


Kaikki tahtovat Cirin ja jotakin. Ciri käyskentelee Skotlannin nummilla, mutta hemmot & tyypit päättävät silti mätkiä toisiaan linnassa alla leijuvan ja palavan jättikruunun. Kruunu putoaa! Aah!

Strategiset soluni sykkivät sille, kun maagit käyttävät rutiinilla voimakenttiä, mutta hyökkääjillä onkin voimakentän läpäiseviä nuolia. Roolipelitason fantasiassa säännöt eivät suosi voittajaa.

Teleportit hallitsevat satua kasvavissa määrin, joten ainoat hahmot, joista ottaa tolkkua, siirtyvät vaivatta Cirin seuraksi osallistumatta isoon taisteluun. Tai: Skotlanti on linnan takapiha.

Edellisen jakson jälkeen opiskelin yli tunnin perusteita. Ne naamat ja nimet, jotka olivat tärkeitä käänteiden kannalta, ovat yhä työmuistissani koomisenkin kirkkaasti, sillä en silti tajua tästä mitään, enkä edelleenkään (tai enää) muista nähneeni valikoituja kehveleitä ennen kyseisiä käänteitä. Witcher-Peltonen-sanakirja ennen opiskeluja:

Geralt, Yennefer ja Ciri = sankareita
Tissaia = hih! Tärkein nisäkäs. Velho.
Nilfgaard = Nilkkimaa
Jokin muu erisnimi = 70% todennäköisyydellä ei Nilkkimaan juttuja?

Kajaali-arabilla on sorkkarauta. Huomionarvoisesti hän pieksee Geraltia kuin vierasta sikaa, muttei tapa. Tissaia tärisyttää tornia, jonka vasta Ciri saa romahtamaan. Ennen tuota sekundavitsiä katsoin valikoidut kohtaukset uudestaan kahdesti ollakseni 51% varma, että Tissaia ja Ciri ovat samalla mantereella.


Keskiarvo 22 jakson jälkeen:


< Jakso 3-5 --- Jakso 3-7 >

Katsottu: Netflix

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Viimeinen Teenage Mu... Sylvester Stallone l... >

Keskustelut (1 viestiä)

Seppo23

28.07.2023 klo 22.30 1 tykkää tästä

Muuten samaa mieltä, mutta kyllä se oli pikemminkin rautakanki kuin sorkkarauta.
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova