Tuorein sisältö

The Witcher 3-7: Dyynin messiaan päässä sirittää

29.07.2023 klo 23.10 | Luettu: 2712 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 3 - Jakso 7:
Out of the Fire, Into the Frying Pan


Räjähtävä torni vei Cirin autiomaahan paholaisen kiusattavaksi. Kun Ciri oli paastonnut neljäkymmentä päivää ja neljäkymmentä yötä, hänen vihdoin tuli nälkä. Silloin kiusaaja tuli hänen luokseen ja sanoi hänelle: "Pieni vinkki, järsimäsi liskot ovat myrkyllisiä."

Dyynin hiekkamatoa Ciri väisti kuperkeikalla ja jättiravun hän hakkasi sen omalla irtoruvella. Avuliaalla yksisarvisella oli valtavat kivekset, ikään kuin realismista vastaisi Rockstar.

Sitten paholainen sanoi Cirille: "Jos kerran olet legendojen valittu, niin ala viskellä loitsuja ja kettuilla lähimmäisillesi." Ciri vastasi hänelle: "Mene pois, Saatana! On kirjoitettu: 'noituria sinun tulee kunnioittaa ja ainoastaan häntä palvella'."

Riippumatta siitä, onko jokin tai kaikki Cirin unta, hän mahdollisesti oppii jotakin maagisesta potentiaalistaan ja itsetunnosta hiekkamonttua kiertäessään, joten tätä kuivaa, loputonta jaksoa on kunnioitettava periaatteellisista syistä & sekavamman soopan muistaen. Moni kuulemma ei kunnioita. Ciri & näyttelijä Freya Allan ovat sentään ok?

Geralt lööbailee koko jakson otettuaan osumaa sorkkaraudasta, joten teknisesti sorkkarautamies vakiintuu kovimmaksi pahikseksi ikinä.


Keskiarvo 23 jakson jälkeen:


< Jakso 3-6 --- Jakso 3-8 >

Katsottu: Netflix

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Popedan viimeinen ke... Coldplayn laaja Euro... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova