Tuorein sisältö

Näin moni suomalainen katsoo MTV:n sisältöjä viikoittain

02.08.2023 klo 14.09 | Luettu: 697 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Suomalaiset ovat käyttäneet tammi-heinäkuussa MTV:n sisältöjen parissa noin kolme varttia päivässä, viisi tuntia viikossa, ilmenee Finnpanelin TotalTV-mittauksesta.

Luvut ovat TotalTV-mittaushistorian korkeimmat. Mittaus sisältää katselun yhteismitallisesti eri päätelaitteilta (tv, pc, puhelimet ja tabletit), oli sitten kyseessä tv-kanavien tai suoratoistopalvelujen katselu.

Kolme neljästä suomalaisesta, eli noin neljä miljoonaa suomalaista katsoo MTV:n sisältöjä viikoittain.

Suoratoistopalvelujen parissa vietetty aika on 2,5-kertaistunut, mutta myös tv-kanavien (MTV3, Sub, Ava) katselu on kasvanut lähes 10 prosentilla. Vain lineaaristen maksukanavien katselu on vähentynyt katselun siirtyessä C More -suoratoistopalveluun.

MTV on ainoana alan toimijana pystynyt kasvattamaan sekä tv-kanavien että suoratoistopalvelujen parissa käytettyä aikaa. Tv:n katselu kaikkiaan Suomessa on vastaavalla jaksolla vähentynyt lähes kahdeksan prosenttia, suoratoistopalvelujen katselu puolestaan kasvaa kaikilla toimijoilla. MTV:n osuus lineaarisesta tv:n katselusta on noussut 27,2 prosenttiin - luku on korkein sitten vuoden 2015. Yleisradio on pitänyt osuutensa 44 prosentin tuntumassa.

Myös MTV Katsomon ja C Moren suoratoistopalvelujen käyttö on kasvanut alkuvuonna niin tavoittavuuden kuin käytetyn ajankin osalta.



(MTV)

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Tärkeää Infoa viikon... Warner Music Live pa... >

Keskustelut (1 viestiä)

hpdlgnaldnakfnjs

02.08.2023 klo 18.58

vielakon nuo tvtilastot tehdaan niiden valikoitujen halukkaiden tvsuurkuluttajienn ehdolla. en muista millonnolisin mtvn kanaviqa katsonut ehka jonkun elokuvan tana vuonna aquaman tais subilta tulla joskus kevaall
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova