Tuorein sisältö

Tärkeää Infoa viikonloppuna juhlittavan Vaasa Festivalin vieraille

02.08.2023 klo 11.50 | Luettu: 509 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Viinijuhla Vaasa Festival juhlitaan Vaasan Sisäsatamassa 3.-5.8.

Portit avataan torstaina klo 14.30, perjantaina klo 12.00 ja lauantaina klo 13.00. Porttien palvelupisteet avataan puoli tuntia ennen porttien aukeamista. Vaasa Festival järjestetään Vaasan Sisäsatamassa. Tapahtuman sisäänkäynti sijaitsee Hietasaarenkadun ja Rantakadun risteyksessä osoitteessa Rantakatu 6, Vaasa.

Kaikki liput vaihdetaan rannekkeeksi, jolla on tarvittaessa edestakainen kulku festivaalialueelle. Ennakkovaihto järjestetään Espenissä 2.8. klo 15-19! Tällöin vaihdetaan kaikki kolmen päivän liput, kahden päivän (to-pe) liput sekä kaikki torstain liput. Muut lipputyypit vaihdetaan tapahtuman porteilla.

Juhla-alueella on käytössä panttisysteemi. Kaikkien juomatuotteiden hintaan lisätään pantti (2 € tai 4 €). Palauttamalla pantillisen tuotteen anniskelupisteelle, voit hyödyntää summan uuteen ostokseen. Palauttamalla tuotteen erilliselle panttipisteelle, voit valita joko rahallisen tai muun hyvitysvaihtoehdon.

Omat juomat sekä eväät ovat kiellettyjä, mutta voit ottaa mukaasi pieniä eväitä kuten pähkinöitä ja välipalapatukoita. Tyhjä, muovinen ja läpinäkyvä vesipullo (max 0,5 L) on myös sallittu.

Huom: Pienikokoiset digikamerat ja kompaktit järjestelmäkamerat ilman suuria jalustoja ovat sallittuja.


V2.fi | J.A. Kaunisto
< 'Tää on kipee styge'... Näin moni suomalaine... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova