Tuorein sisältö

Gal Gadot on yhä osa Wonder Woman 3 -suunnitelmaa itsensä mukaan

02.08.2023 klo 19.05 | Luettu: 888 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Gal Gadot nähdään seuraavaksi agenttijännärissä Heart of Stone, jonka ensi-ilta on Netflixissä 11. elokuuta. ComicBook.com ehti haastatella Gadotia asian tiimoilta ennen Hollywoodin näyttelijöiden lakkoa. Puheeksi tuli myös Wonder Woman 3, jota Gadot saattaa yhä tähdittää.

Aiempien Wonder Woman -leffojen ohjaaja Patty Jenkins oli kehittelemässä kolmatta osaa, kun James Gunn otti DC-universumin komentoonsa. Gunn aloittaa uuden ajan vuonna 2025, mutta kaikkea vanhaa ei kumota, joten vanhojen tekijöiden kanssa on neuvoteltu. Tarina, jonka Jenkins tahtoi kertoa, ei sovi Gunnin suunnitelmaan, joten Jenkins on jättänyt brändin. Gunnilla ei ole tarvetta korvata Wonder Womania tai Aquamania (molemmat ovat menestyneimpiä versioita tähän mennessä), vaikka hän aikoo korvata Teräsmiehen ja Batmanin.

Gadotin lausunto on se, että hän rakastaa Wonder Womanin näyttelemistä. Hahmon on erittäin lähellä hänen sydäntään. Hän on kuullut Gunnilta ja tuottajakollega Peter Safranilta, että he kolme tulevat kehittelemään kolmatta Wonder Woman -elokuvaa yhdessä.

Ensimmäinen vahvistettu Wonder Woman -aiheinen tarina Gunnilta on näytelty Paradise Lost -tv-sarja, joka menee kauas menneisyyteen kertoakseen tarinan sankarin kotisaaresta. Gunn on vihjannut myös Wonder Woman -animaatiosarjasta. Jos Gadot jatkaa leffoissa, hän toimii myös hahmon äänenä, mikäli Gunnin visio pysyy koossa.


Lähde: ComicBook.com

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Teenage Mutant Ninja... Tapahtumajärjestäjän... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova