Tuorein sisältö

"Spider-Man on Iron Man", woohoo: DC:n Blue Beetle -leffa trailerissa

03.04.2023 klo 19.30 | Luettu: 629 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Blue Beetle on vuonna 1939 aloittanut naamiosankari, joka on kuulunut DC:n talliin vuodesta 1983 lähtien. Vuonna 2006 esiteltiin uusi versio Jaime Reyes, joka on teksasilainen teini. Cobra Kai -tähti Xolo Maridueña näyttelee häntä tänä vuonna valmistuvassa elokuvaversiossa.

Se on tällä kertaa muinaisten avaruusolentojen bioteknologiaa edustava kovakuoriainen, joka valitsee sankarin ja antaa hänelle Marvel-elokuvien voimahaarniskoja kovasti muistuttavat supervoimat. Aiemmat Blue Beetle -tarinat ovat satuilleet mm. että supervoimat tulevat egyptiläisestä taikaesineestä tai vitamiineista, jos sankarilla voimia edes on.

Leffan oli alunperin tarkoitus debytoida HBO Max -palvelussa, mutta uusi johto kuohi Max-suunnitelmat. Blue Beetle ylenettiin ison kankaan elokuvaksi, mikä on komeampi kohtalo kuin Batgirl-leffan kokema peruuntuminen kuvausten jo päätyttyä.

Ensi-ilta on 18. elokuuta. Blue Beetle, kesäkuun The Flash ja joulukuun Aquaman and the Lost Kingdom ovat viimeisiä "vanhan liiton" DC-elokuvia. Vuonna 2025 valmistuva Superman: Legacy aloittaa "uuden ajan". Blue Beetle ja muut vanhat leffat voivat saada jatkoa, mutta "uudella ajalla" kaikenlaiset muutokset jatkumoon ovat mahdollisia.



V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Kolme kertaa koronan... KUUMAA-yhtyeen suosi... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova