Tuorein sisältö

Nyt on isoa, kotimaiselta bändiltä rock-sinfonia - ensiesitys tapahtuu pauhaavan veden äärellä

03.08.2023 klo 01.16 | Luettu: 1306 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Nyt mennään isosti.

Kotimainen yhtye Osmo’s Cosmos julkaisee rock-sinfonian.

Yhtyeen kotikaupungin Imatran innoittamana syntynyt "Whitewater Symphony" saa ensiesityksensä Imatra-päivänä 19.8.2023 kello 21.30 järjestettävän koskinäytöksen yhteydessä. Kyseessä on laser- ja pyroshow’lla maustettu mahtipontinen erikoisnäytös, jossa yhtyeen kanssa esiintyvät imatralaiskuorot Imatran Immet ja Vuoksen Mieslaulajat. Sinfonia juhlistaa Osmo’s Cosmoksen tuotantoyhtiö Music-Brosin 35-vuotista taivalta sekä Imatran kaupungin 75-juhlavuotta.

Kappaleen englanninkielinen versio julkaistaan Osmo’s Cosmoksen YouTube-kanavalla heti ensiesityksen jälkeen. Whitewater Symphonyn kesto on noin 15 minuuttia.

Kappale julkaistaan syksyllä 2023 digitaalisesti sekä fyysisenä EP-levynä, joka pitää sisällään sekä suomen- että englanninkieliset versiot ja instrumentaaliversion. Kappaleesta julkaistaan myös varsinainen musiikkivideo, josta tiedotetaan erikseen.

Whitewater Symphonyn ovat säveltäneet ja sanoittaneet yhtyeen perustajajäsenet ja kitaristit Pete Kiisseli ja Ville Soininen sekä solisti Tipe Johnson.

"Tammikuussa idea koskinäytöksen mittaisesta biisistä putosi lauteilla saunan katosta. Tuli fiilis, että tämä täytyy tehdä. Umpi-imatralaisena Vuoksi on ollut monessakin mielessä vahvasti läsnä tässä matkan varrella. Pöytälaatikosta löytyi jo ammattikouluaikaan 80-luvulla tehty biisi, joka toimi aihiona tälle teokselle. Alussa sinfonista fiilistelyä, keskikohdassa rytinää ja lopussa herkistelyä - kosken pauhujen ja draaman kaaren mukaan".


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Don Johnson Big Band... What We Do in the Sh... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova