Tuorein sisältö

Barbie on hitti? Katso nyt 10-vuotiaan Sharknadon paranneltu versio.

07.08.2023 klo 22.00 | Luettu: 981 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Sharknado eli Haihurrikaani juhlii 10-vuotispäiviään. Uudessa remasteroidussa versiossa nähdään tarkempaa kuvaa, uusia tappokohtauksia ja "satoja uusia tehosteita". Lyhyt traileri vakuuttaa, että... perusideaa ei ole pilattu.

Sharknado on halpa tv-elokuva The Asylum -firmalta, joka on erikoistunut kuuluisien elokuvien kopioihin. Firma on yhä pystyssä. Jos Cocaine Bear on mielestäsi hienostelua snobeille, voit katsoa Asylumin Methgator-elokuvan.

Asylum-tason leffoja on olemassa lukemattomia. Alkuperäiseen ideaan perustuva Sharknado on harvinainen hitti, joka johti lukuisiin jatko-osiin. Kulttimaineesta on soveliasta puhua, ja monet kriitikotkin kiittelivät ensimmäistä osaa, joka otti aidosti pöhkön asetelman soveliaan vakavasti.

Pohjois-Amerikassa paranneltu versio käväisee pian isolla kankaalla. Yksi uusista julisteista ratsastaa Barbien aallolla, koska Barbie on olemassa. Asylum on varmasti pettynyt itseensä, kun tuotantoon ei ole pistetty aitoa Barbnado-elokuvaa - tai aitoa Barbenheimer-elokuvaa.



V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Teenage Mutant Ninja... Metallican M72-kiert... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova