Tuorein sisältö

Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem -leffan maailmassa teinit saavat venähtää ja öristä

07.08.2023 klo 17.45 | Luettu: 719 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem palkkasi päähenkilöiden ääninäyttelijöiksi aitoja teinejä. Muutaman ninjakilpparin äänet ovat huomattavan kimeitä. Ideaan kuuluu se, että teinit nauhoittivat repliikkinsä yhdessä, mikä väitetysti johti autenttisen teinimäiseen läppään, jota päätyi elokuvaan asti.

Kehitteillä on jatko-osa ja leffojen väliin sijoittuva 2D-sarja. Näyttelijät pysyvät samoina. Animaatiohahmoilla ei ole tapana varttua, mutta saagan ohjaaja Jeff Rowe vahvistaa, etteivät tosielämän mutaatiot ole ongelma hänelle. Mahdolliset muutokset äänissä todennäköisesti huomioidaan tarinassa.

Kilpparien näyttelijät olivat 15-18-vuotiaita Mutant Mayhemia tehtäessä. Donatellon ääni Micah Abbey oli 15. Rowen mielestä olisi huvittavaa, jos Abbeylla olisi jatko-osaan mennessä "maailman mörein ääni". Rowen ratkaisu saattaisi olla se, että Donatellosta tehdään iso ja lihaksikas.

Rowen ja kumppanien filosofiana on rakentaa leffa todellisuuden ympärille. Aiemmista tiedoista päätellen tämä tarkoittaa sitäkin, että kärkevästä visuaalisesta tyylistä huolimatta Mutant Mayhem pyrkii tunnistettavasti sijoittumaan nykyhetkeen.

Suomen ensi-ilta on perjantaina.

Lähde: Slashfilm

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Marvelin puumies jat... Barbie on hitti? Kat... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova