Tuorein sisältö

Anssi Kela lisäsi someen Star Wars -fanien sydämet sykkimään saavan postauksen - kyseessä ei ole figuuri vaan vielä parempaa!

09.08.2023 klo 01.14 | Luettu: 982 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Anssi Kela on lisännyt someen jälleen Star Wars -fanien sydämet sykkimään saavan postauksen.

Anssi aikoo kerätä kaikki 96 alkuperäistä Star Wars -figuuria vuosilta 1977-1985.

Tuore viesti koskee kuitenkin sivupolkua - mutta kylläkin vain ja ainoastaan Star Wars -universumia.

Kyseessä ei ole figuuri, vaan jotain vielä parempaa!

"Sy Snootles and the Rebo Band" -setti Jedin paluu -leffasta. Upea!

Anssi kertoo saaneensa yksityisviestiä, mutta rokkari oli ensimmäisenä todennut "kiitos ei, koska kyseessä eivät ole etsimäni figuurit". Viikon asiaa mietittyään ja tultuaan järkiinsä, Anssi oli päättänyt: "Kyllähän minä nämäkin haluan".

"Minttikuntoinen setti, laatikkokin tallella, ja vielä sopuhintaan. Myyty!

Avaruusurkuri Max Rebo yhtyeineen nähdään Jedin paluussa komppaamassa Jabban palatsissa Oola-tanssijaa. Oola vastustelee inhan Jabban lähentelyä, ja kokee ikävän kohtalon rancorin luolassa. Max Rebon lisäksi trion jäseniä ovat solisti Sy Snootles, sekä puhallinsoittaja Droopy McCool (ehkä paskin Star Wars -hahmon nimi).

Jedin paluun alkuperäisessä versiossa bändi esitti vetävän galaktisen funkin nimeltä Lapti Nek. 90-luvulla George Lucas kuitenkin halusi ”parannella” elokuvia, ja teki niihin monia muutoksia, joiden laatu vaihteli ärsyttävistä yrjöttäviin.

Oolan tanssikohtaus oli yksi isoimmista muutoksista: kohtausta pidennettiin, ja Lapti Nek vaihtui karseaan Jedi Rocksiin. Bändiin lisättiin uusia hahmoja, ja alkuperäinen hauskasti koikkelehtinut Sy Snootles muutettiin mälsäksi tietokoneanimaatioksi.

Sanotaan nyt vaikka niin, että olisihan nuo muutokset esimerkiksi voinut jättää tekemättäkin. Minulla on nyt kuitenkin originaali kokoonpano kaikessa mahtavuudessaan.
"


V2.fi | J.A. Kaunisto
< David Ayerin synkemp... Suosikkijuontaja Vap... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova