Tuorein sisältö

David Ayerin synkempi Suicide Squad näkee päivänvalon, kun on oikea aika

08.08.2023 klo 19.50 | Luettu: 772 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Suicide Squad (2016) oli iso hitti. Samaan jatkumoon sijoittuvat elokuvat Justice League (2017) ja The Suicide Squad (2021) sen sijaan floppasivat. Koko totuus ei ole näin yksinkertainen, joten:

Justice Leaguen ohjaaja Zack Snyder sai avokätisesti lisärahoitusta viimeistelläkseen tinkimättömän ohjaajan version. The Suicide Squadin ohjaajasta James Gunnista tehtiin koko jatkumon uusi pomo. Samaan aikaan ensimmäisen Suicide Squadin ohjaaja David Ayer on piipertänyt somessa, voisiko hänkin pyöräyttää ohjaajan version, mutta studio on sanonut ei.

Jossittelu on jatkunut vuosia. Tuorein väittämä on se, että Ayerin ohjaajan versio näkee päivänvalon, kunhan on oikea aika. Ayerin mukaan Gunn on luvannut niin.

Gunn on urakkansa alussa. Hän ohjaa itse Superman: Legacy -elokuvan, jonka on tarkoitus vakuuttaa fanit uuden ajan loistokkuudesta kesällä 2025. Yksi ilmeinen näkökulma on se, että Ayerin versio olisi fiksua hoitaa pois alta vuonna 2024, kun kalenterissa on tyhjää, mutta "tyhjä kalenteri ennen jytkyä" on omanlaisensa strategia. Gunn ansaitsee aloittaa universuminsa ilman vanhaa draamaa, toteaa Ayer.

Suicide Squadin teatteriversio haukuttiin lyttyyn. Studio sormeili leffaa lukuisilla tavoilla. Ayer on vakuuttunut, että hänen alkuperäinen, synkempi versionsa toimii huomattavasti paremmin.

Näiden uutisten loppuun on aina soveliasta pultata alkuperäinen Suicide Squad -mainos ajalta ennen studion sormeilua.


Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Turkulainen versioi ... Anssi Kela lisäsi so... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova